Věnec a symboly

úterý 4. září 2018
Jupí, tvůrčí strnulost polevila. A protože se začínají objevovat první prodejní akce, o které bych měla zájem, pustila jsem se do nových motivů přání, ať je co prodávat. Stále si jedu svou linii barevných čtvercových přání a pohlednic. Dokonce jsem slavnostně vyplivla i jedno vánočně nevánoční přáníčko. Přiznávám, že jeho parafrázi jsem tvořila už na jaře pro web pf.cz, ale ten nápad se mi tak líbí, že mi přišlo líto, abych ho v obměně nezařadila i do svého portfolia... Podobný osud má i květinový věnec. Jeho variaci jsem dělala vloni na PF pro Sonnentor, uvnitř byla lesní zvířátka slavící svátky. Ty barevné květiny, ty mi nešly z hlavy, a tak jsem si podobný věnec vytvořila i pro svoje malé papírnictví. 

Já mám z téhle sady takovou radost. Mrkněte se se mnou... Zahrnuje už přání k narození mimča, přání pro paní učitelky, dva vánoční motivy (kočky a symboly), dva svatební motivy (srdce a svatební přání na penízky), dva narozeninové motivy (květinový věnec a narozeninové přání na penízky), a sluníčko "Stále je na co se těšit", které se hodí ke všemu a pro každého... Co říkáte, jakou událost bych měla ještě zařadit do pestrobarevné kolekce? (Kromě Velikonoc, které mám v plánu, ale teda ne úplně teď...)

Veselosti by byly, tak teď jsou na řadě náladovky. A zase budou čtvercové. Mně se ten formát stejně vždycky nejvíc líbil, tak proč si z něho neudělat jeden z "firemních" znaků... 




4 komentáře:

  1. Chodím k vám nakukovat už dlouho, ale ještě jsem nenechala komentář. Dnes mi to ale nedá, protože to květinové (narozeninové) přání je krásné!

    Přeji hodně pohodových tvořivých dnů.

    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, děkuju moc, těším se, až bude na papíře, asi bude oblíbené...;-) A díky, že jste napsala! P.

      Vymazat
  2. Tak nejvíc si mi líbí květinové blahopřání "věnec". Napadá mě jako další motiv - blahopřání k promoci a přani k narození miminka - rozdělené pro holčičky a pro kluky. Květa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květo, díky moc, i za tipy, zapíšu si je, a třeba realizuji, až bude správný čas...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!