Dárkobalení

úterý 5. prosince 2017
Adventní kalendář jsem rozeslala a darovala, věnce vám ukázala, některým věnovala, barborky jsou ve váze, mikulášské drobnosti připraveny, maska anděla jakž takž nachystána, to nám to letos hezky odsejpá... A co ještě na blogu nebylo? Bez čeho se žádný adventní blog neobejde? No přece bez balení dárků, no jasně! A já se zase neobejdu při balení dárků bez obyčejného přírodního a bílého balíčáku, a taky bez jutového provázku. To už pak stačí jenom sem tam nějaký puntík, razítko, pentle, a paráda je na světě. Nezbytnou třešničkou jsou každý rok jiné visačky. Bez originálních visaček a pohlednic bych neměla Vánoce. To jsou moje vánoční radosti nezbytnosti. Letos oboje kočičkové.

Letos mám z dárků obzvláště velkou radost. Spousta je s láskou vyráběná, často i díky výrobkům a projektům, na kterých jsem během roku měla tu čest se podílet. Už nám jich moc nechybí, z toho mám radost ještě větší, protože se nám díky tomu podaří snad co nejvíce vyhnout supermarketovému běsnění (blééééé). Vždycky mě ta hromada trochu vyleká, když ji takhle seskládám (a to není všechno), ono se to ale rozmělní, když každý dostane balíček, dva... 

PRACOVNÍ HLÁŠENÍ: Pokud plánujete nějaký dárek z mé dílny, znova připomínám, opravdu je nejvyšší čas, kdy by to pošta mohla ještě zvládnout v pohodě doručit. (Nerada straším, ale nemám letos nejlepší zkušenosti.) Přáníčka, plakáty, zatím je všeho dost. Po víkendu to tak být už nemusí, protože v sobotu i v neděli budu na prodejních akcích, a dotisk pak už pravděpodobně nestihnu. Od 13. do 15. si pak ještě odskočím upéct k mámě nějaké to cukroví, takže v tyto dny nebudu v plném pracovním nasazení. K dispozici však budu během celého předvánočního týdne. Ráda vám pošlu třeba dárkové poukazy, nebo klidně i nějaký ten plakát, který pro vás na míru spíchnu, případně vánoční přání, ale jenom v elektronické podobě. Tisk bude už na vás... Tož tak to se mnou bude pracovně do Vánoc...




6 komentářů:

  1. Ahoj Peti.
    Taky balím do přírodního a bílého papíru, schraňuju si jej po celý rok. Letos(doufám) přibudou i látkové obaly, zatím jsem stihla pouze mikulášské punčošky.
    Jsi borka, že už máš i zabaleno, Peti. Já bych taky ráda měla. Balit 23. 12. v noci to považuju za trest, snad se podaří dřív..
    Krásné adventní dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však vidíš tu hromadu, balit to všechno zároveň, to bych zcvokla...:-) Každý úlovek pěkně hned po přinesení domů...;-) P.

      Vymazat
    2. Peti, po přinesení domů? To jsem ráda, že to stihnu NĚKAM schovat. Takže se pak u stromečku manžekl ptá a kde je to a toto?:-))
      Ale co - dnes malý princ spal, šla jsem taky aspoň část zabalit. Ale nemám visačky, no, snad se ještě zadaří. Zaúkolu princezny.
      A Barborku, tu mám ještě na stromě. Když jsem posílala v pondělí holky, ať jdou nařezat, osmiletá slečna se mě zeptala, zda chci, aby se snad vdávala nebo co:-)) tak jsem ji vysvětlila, že vdávat nee, ale kvést nám na Štědrý den větvičky snad mohou.
      A cukroví u mamniky? To zní jako pohádka. Budu péct i mamince..
      Krásně si to užijte.
      B.

      Vymazat
    3. Bohunko, tak já tu mám jenom jednoho záškodníčka, a tomu je upřímně jedno, co je uvnitř, a zajímá ho jenom ten obal, šňůrečky, šustění...:-) Poté, co mi loňské roky kočka několikrát dárky rozbalila, jsem je letos prostě přesunula na skříň, kam nevyleze, a je klid:-).
      Jestli mě něco fakt nebaví, tak je to pečení, tak k tomu potřebuju aspoň parťačku, abych se dokopala...;-) A lahev vína...:-D
      Měj se krásně! P.

      Vymazat
  2. Krásnééééé...šťastní lidé, kteří dostanou tyto dárečky....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!