Recept na dokonalý den

úterý 6. června 2017
O víkendu jsem u svého stánku mimo jiné prezentovala i snídaňové stolečky. Než je odevzdám zpátky Renči, využila jsem toho, že se mi do rukou dostal další zpracovaný motiv, a nafotila ho pro vás... 

(Jestli se vám logo na webovkách zná nějaké povědomé, tak ano, i na něm jsme s Renčou společně zapracovaly. Prosím, prosím, více takových zakázek! Chci se podílet na dalších takových vkusných a kvalitních produktech... Stolečky jsou opravdu úžasné, a to já bych jen tak nenapsala... Prosím, prosím, více takových zákazníků, ze kterých se postupně stanou přátelé... Protože dobrých lidí není v životě nikdy dost... )

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Blani, fakt jsou! Poctivé dřevo, příjemné, jednoduché zpracování, mám z téhle spolupráce velkou radost:-). P.

      Vymazat
  2. Já se zamilovala!! Né jen do stolečků, ale i do tvého blogu! Je tak milej!! Kdybys měla čas, stav se u mně na návštěvu na www.bygabra.cz, ráda tě tam uvidím:-).

    Měj se krásně!!

    papa ByGabra


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gabro, děkuji za pochvalu, zamilování se, i pozvání k návštěvě, ráda nakouknu... P.

      Vymazat
  3. Dobrý den, mohu se zeptat, je tác stále volný?? Kdyby ano, kolik by stál takový dokonalý společník pohodových rán??? Děkuji!!! A přidávám se k ostatním, krásný, milý blog s nádhernými kousky k mání i nemání:)!!! Moc zdravím a hladím, Šárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, tác se srdcem je stále k mání, a jeho cena je 1380 Kč. (+ poštovné) Děkuju moc za milá slova, návštěvu i pozdravy! P.

      Vymazat
    2. Dobrý den, tak to je skvělé!! Velmi ráda si jej od Vás pořídím, mohla bych k němu přidat ještě pár pohlednic, prosím? Můj muž bude mít kulatiny a tohle je naprosto dokonalý dárek:))!!!! Děkuji moc a moc zdravím!! Šárka

      Vymazat
    3. Určitě ano, budu jen a jen ráda, udělá-li někomu radost! Napište mi prosím na oringle@email.cz o jaké pohlednice byste měla zájem, a domluvíme se i na dalším postupu...;-) P.

      Vymazat
  4. Vypadá to fantasticky. :)

    Claudia

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!