Limitky ze skříně

pátek 9. června 2017
Takže... Kdybych pracovala takovým tempem, nebo teda spíš nepracovala, jako poslední týden, tak si nevydělám ani na slanou vodu. Vím, vím, odpočívat se musí, ale vymlouvat se ještě v pátek na pracovní víkend, to už se nehodí... Už včera jsem se sama na sebe zlobila, jak jsem nevýkonná, a tak jsem se pustila do ověřené činnosti, která mě většinou dokáže aspoň trochu dostat do pracovního tempa. Do úklidu skříně s výtvarnými potřebami. Ačkoliv mám dojem, že mám celkem přehled, co se uvnitř ní ukrývá, a že ji udržuji v jakž takž pořádku, stejně jsem vždycky překvapená, co z ní na mě vypadne. Tentokrát se mi podařilo poprat s odloženou šperkovnicí, pytlíkem na různé věci a dřevěným A4 rámečkem. Taky jsem objevila několik pláten různých velikostí, rámy, cedulky na dveře, šest úžasných plátěných běhounů... To všechno třeba zase příště. Nebo kdybyste chtěli, můžu udělat na míru... Mrkněte se mnou, co tu pro vás dneska mám...






1. Plátěný pytlík. 34 x 40 cm. Batikovaný, pomalovaný barvami na textil. Na různé "bebechy". Klubka, šroubky, hračky, ponožky... Nahoře je poutko, dá se stáhnout, aby z něho nic nevypadlo. Cena 250 Kč.



2. Běhoun. 41 x 153 cm. Šedá bavlna. Pomalováno barvami na textil, zažehleno. Doporučuju praní na nízké otáčky i teploty, případně ruční čištění. Žehlit přes utěrku či ručník. Cena 400 Kč.

Mám tady dalších šest volných běhounů, béžové a šedé. Můj amsábl barev na textil je omezený, ale pokud byste si vystačili s neutrálními odstíny, šedou, bílou, černou, béžovou, a pak ještě se světle zelenou, modrou a žlutou, ráda vám udělám běhoun na míru...



3. Velká šperkovnice. 21 x 21 x 8 cm. Recyklovaná. Uvnitř byly původně přepážky, nyní je v ní volný prostor. Dokážu si ji představit ne jen na korále, ale třeba taky na šití, památeční drobnosti... Nebo třeba pro novomanžele na finanční dar! Pomalovaná vodou ředitelnými barvami, lakovaná. Cena 450 Kč.




4. Rámeček A4. Dřevěný rám, pomalovaný vodou ředitelnými barvami, lakováno. Fotka či plakát krytý plexisklem, zadní strana z kartonu, poutko na pověšení i podpěrka na postavení. Cena 250 Kč.


5. Taky jsem objevila dvě prázdné cedulky. 16 x 16 cm. Dají se nalepit přímo na dveře nebo pověsit za poutko. Jedna má zaoblené rohy, druhá ostré. Pomalování rozhodně na přání... Cena 350 Kč za kus.



6. Ještě připomínám, že tu mám pro vás jeden překrásný snídaňový stolek se srdcem. (Samozřejmě bez nápisu a data, foto je ilustrační.) Cena 1380 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!