A další kytka...

neděle 23. dubna 2017
Krásně se na to kouká a každá další kytice mi dělá nesmírnou radost. Při sběru, vázání i kochání se. Jasná motivace, proč je na blog fotím a vystavuji. Ale co o ní zase napsat? Prostě kytka, no... O vázání a ekologii květin už jsem toho napsala spoustu... Opakovat, dokud další nepochopí...? Dávat jenom fotky? Beze slov... Asi... Protože kytice tady mít chci, taky i proto, abych si pamatovala, co kdy roste.

Na zahradě jsem našla bohužel jen modřence s kratšími stonky, takže jsem byla při vázání trochu limitována. Ale dají se sehnat i delší, a to by potom teprve byl pan pugét! Takže modřence, modřín, čemeřice, plody břečťanu, pryšec, a to bílé neznám, pardon... Kvítečko jen a jen pro mě.

Příští týden mě čeká kytic mnohem více. Svatebních. Tak se modlete se mnou, aby zase nenasněžilo...





17 komentářů:

  1. Jé, to je paráda :) s tímhle já si teda vůbec nerozumím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tohle se dá krásně naučit, je to moc hezké řemeslo...:-). Děkuju! P.

      Vymazat
  2. Peti, krásné! Musím pochválit, protože miluji modrou a kytka je nádherná! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Ivanko, až se příště uvidíme, jestli něco modrého pokvete, ráda přinesu...:-). P.

      Vymazat
  3. Krása nabeská, Peti! :-) Pozdravujuuuu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jani! Taky moc zdravím...;-) (Dnes mám sraz s Renčou, a až budu moci odtajnit, abych neproflákla dárek, uveřejním další parádičku...;-)). P.

      Vymazat
  4. Kytička je krásná. Ráda pomůžu s odtajněním bílých kvítků, jen by to chtělo záběr i s listy. A těším se na fotky těch dalších - svatebních!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj, podrobnější fotku nemám:-( Jestli příště ještě pokvetou, tak je blejsknu:-). Na ty svatební jsem sama zvědavá. Dělám je výzdobu sálu, ale i tak bude sběr dost zajímavý, protože je u nás fakt zima... Děkuji! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!