Čalounice Vlaďka

neděle 22. ledna 2017
Je zvláštní, jak se s někým dlouho nevidíte, a pak se vaše cesty protnou hned několikrát a poměrně intenzivně. Tak jako poslední dny s kamarádkou Vlaďkou. Mimo jiné třeba skrze návrhy jejího loga, vizitek a štítu nad její dílnu. Záměrně vystavuji celou její vizitku, protože jestli máte doma nějaký ten nábytkový poklad, který si říká o repasování, a nebo si chcete dopřát novou a zcela origo sedačku, určitě se jí ozvěte. Je moc šikovná. I u nás doma se najde několik kousků z její dílny. Z těch menších třeba ovečkový polštář. Z těch větších pak parádní taburet s úložným prostorem, který jsme dostali jako svatební dar. A podílela se i na znovuzrození židle z kuchyně, která je mou věrnou fotokulisou pro cokoliv, a koččinou nejmilejší rozhlednou při přípravě jakéhokoliv jídla. Až někde na půdě ulovím nějaký ten exkluzivní kousek od Halabaly, tak rozhodně vím, kam zamířím...



10 komentářů:

  1. Peti, ani nevíš, jak se mi tento kontakt hodí. Díky moc, vizitky jsou skvělé! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda! Dobrých řemeslníků není nikdy dost...;-) P.

      Vymazat
  2. Peti, móóóc hezké!!!! Čalounictví s tak hezkým logem bych hned chtěla navštívit. Takže reklama plní svůj účel.
    Sova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, díky, Jani! Věřím, že Vlaďce přinese hodně štěstí... P.

      Vymazat
  3. Péťo, krásné logo, vizitka i štítek... zajímalo by mě, kterou barevnou verzi si nakonec vybrala... .-) A díky za tip... možná i já využiji... látku na nový potah na sedačku už mám, šít jsem sice chtěla sama, ale kdo ví... třeba si to nakonec rozmyslím a nechám to pro jednou na odborníka :-)) Krásný den A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, právě že se nemůže rozhodnout, tak necháme tisknout obě barevné kombinace:-). Jenom u toho vývěsního štítu se bude muset přece jen rozhodnout, dva asi mít nebude:-). A děkuju moc! P.

      Vymazat
  4. Moc pekne, jen se mi fialova na cervene spatne cte, Peti. :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budeme dělat zkušební tisk, pokud bude špatně viditelné i na papíře, budeme zesvětlovat. Jinak hodně záleží na nastavení monitoru...;-). P.

      Vymazat
  5. To se mi hodí vědět, mám taky křesílka od Halabaly a jednou bych na nich chtěla sedět v obýváku. Vizitka pěkná :-), Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!