Jak se fotí Eliáš...

sobota 6. února 2016
S velkým respektem... Zase další kurz "vyšší dívčí fotografické". Tak, jak z dospělých ostych, když na ně míříte foťákem, časem setřepete, miminko dá jasně najevo, že už dost a stačí a já vás překřičím, to si nemyslete... Chápu, proč se fotí prťata čerstvě vylíhnutá. Jsou snadněji "zpracovatelná". Dá-li počasí dobré světlo, tenhle level bych mohla ozkoušet příští týden...
Včera Eliáš. Maminka dokonalá asistentka. Přesně věděla, kdy huštat a krmit, a kdy naopak zavelet: "Cvakej.", abych mohla zachytit ukolébaného kloučka. Bobek z nás byl potom tak vysílený, že celé odpoledne spal a spal, a my jsme aspoň nad kávičkou a koláčkem probraly všechno, co jsme uplynulé dva měsíce od jeho narození nestihly. 
Je to krásná práce. Focení mě baví čím dál tím více. Rozhodně by stálo za to se v tomto směru dále rozvíjet, určitě minimálně po technické stránce... Abych si třeba mohla troufnout i na nějakou svatbu. (Nabídky by byly.) Ne že by focení bříška nebo miminka nebylo tak důležité. To rozhodně je. Ale i kdyby se přece jenom náááhodou něco nepovedlo, může se zopakovat. A taky se většinou několik hodin věnuje jen tomu samotnému focení. Kdežto svatba. To je kouzlo okamžiku, který se už nezopakuje. Velká zodpovědnost.
(Strašně jsem si užila ňuňání a mazlinkování v mezičase. Krásný bonus focení mimiška.)





6 komentářů:

  1. No ten je k uňuchňání! :) Moc se vám fotky povedly!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, pelíšek je úžasný a Eliáš s medveďom krásny !!
    Gauč a parkety sú s patinou, ktorá hreje :-)
    Hrejivé fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Alenko;-). Je to super, když se v bytě najdou takové stylové "rekvizity". Čímž samozřejmě nemyslím miminko, to není rekvizita, ale hlavní hvězda;-). Jsem ráda, že se fotky líbí... P.

      Vymazat
  3. Jůůů, to je bobišek:-) Krásné foky!!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!