Akce KALENDÁŘ

úterý 9. února 2016
Rozeslala jsem zprávy na všechny možné strany. Že mám připravený cyklus obrazů a chci z něho udělat kalendář. Přišly mi odpovědi odstrašující i povzbudivé. Někteří tvrdili, že kalendář je nuda, že je jich na trhu moc a že je nikdo nebude chtít. Jiní napsali, že je to super nápad, ale že si s tím budu muset poradit sama, protože sponzor se těžko hledá a kdybych měla společníka, tak se mi to ani nevyplatí... Že se vůbec divím, sama jsem to tušila od začátku.

Abych mohla kalendář nechat natisknout, potřebuji sehnat 35 statečných, kteří mi budou důvěřovat a kalendář si předplatí. Díky tomu získám penízky na tisk. 35. To přece není tolik, ne?

Co za svou důvěru získáte? Kalendář formátu A3 se 13 originálními ilustracemi. Kalendář - obrazárnu. Kalendář, který po uplynutí roku 2017 nemusíte vyhodit nebo založit. Stačí, když odstřihnete kalendárium a vzniklý plakát můžete zarámovat a pověsit. Získáte 12 obrazů vytištěných na křídovém papíru.

Proč byste si měli kalendář předplatit a nepočkat si, až budete mít jistotu, že ho za své penízky dostanete obratem do schránky? Protože cena za kalendář pro oněch 35 statečných, kteří mi umožní realizovat tento projekt, bude 350 Kč za kus. Poté se bude kalendář prodávat minimálně o stovku dráž. (Počítejte samozřejmě i s případným poštovným.)

Šoupnu sem na blog počítadlo, abyste viděli, kolik kusů musím ještě "udat", aby šel kalendář do tisku. Tak co, jdete do toho se mnou? Jestli máte zájem, napište mi prosím na email oringle@email.cz. Já si vás zapíšu do seznamu a jakmile budu mít jistotu, že má o kalendář zájem dostatečný počet lidí, pošlu vám další pokyny. No, a až  budu mít všechny potřebné finance pohromadě, běžím do tiskárny a hotové kousky vysílám na cestu k vám. 

Jak celý projekt začal, si můžete přečíst TADY. A všechny obrazy pohromadě si můžete prohlédnout TU. (A neťukejte si na čelo, že v únoru otravuju s rokem 2017. Všechno chce svůj čas...)



20 komentářů:

  1. Já, já, já se prosím hlásím. Jitka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, jste zlatá děkuji! Píšu si;-). K Vám se bude krásně hodit:-). P.

      Vymazat
  2. Jůůůva, ten se povedl! Budu držet pěsti:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru! (A dodatečně všechno nej k svátku:-)). P.

      Vymazat
  3. Petí, bez váhání křičím chci chci chci.
    Jednak je nádherný, kochám se nad detaily...cena mile překvapila...a trochu vyrovnám svůj dluh vůči Tobě.
    Takže prosím pěkně, opravdu mám vážný zájem a těším se, jak v roce 2018 udělám na jednu bílou zeď výstavu:-)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, rozhodně vůči mě žádný dluh nemáš, to v žádném případě! Ale těší mě, že se Ti kalendář líbí a ráda si Tě přidávám do seznamu. Ozvu se;-). P.

      Vymazat
  4. Milá Petro, taky se hlásím do statečných...a už se těším na kalendář...vlastně nevím, zda jej rovnou nezarámuju...znáš to :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať tak či ona, těší mě, že bude viset u Tebe na zdi;-). Dám vědět...;-). P.

      Vymazat
    2. Veroniko, pošli mi prosím na sebe kontakt. P.

      Vymazat
    3. Peťo, prosím promiň, nějak jsem u Tebe delší čas nebyla a nějak jsem ho sem v euforii zapomněla napsat...
      vospelova@gmail.com
      Omlouvám se, promiň a čekám na mailík!

      Vymazat
    4. Důležité je, že sis nakonec cestu zpátky našla...;-). Posláno, díky! P.

      Vymazat
  5. Petro, já od včerejška se sem vracím a furt jsem si říkala, že nemůžu utrácet, ale dneska vím, že moc chci a taky si potřebuji udělat radost. Šíma má píchnuté obě uši a furt se v tom plácáme. Potřebovala bych tak radu jak s toho ven tohle sice rada není, ale radost to bude veliká pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo, nemocné dítě, ještě s píchnutýma ušima (au!), to musí být zápřah, to věřím...
      Tak si Vás píšu? Podívejte, ono to ještě bude chvíli trvat, než nasbírám zbytek zájemců, tak si to nechte projít hlavou a dejte vědět;-). (Naprosto to chápu, peníze jsou vždycky problém...) P.

      Vymazat
    2. Já se už rozhodla. Jdu do toho.:) Jen pošlu pak svůj mail ten na blogu nepoužívám, nebo pak nějak kopni- něte. :) A kliďně pošlu hned ať pak můžu jen doposlat za poštovné. Můžu?

      Vymazat
    3. Ale klidně si můžeme tykat;-). Píšu si do seznamu, děkuju moc za důvěru! Penízky vyřešíme prosím, až budu mít všechny zájemce, abych v tom neměla čurbes:-). Dám pak určitě vědět, takže kontakt bude fajn! P.

      Vymazat
    4. Super tak se budu těšit. Už teď se těším. A ať je 35 statečných co nevidět. Nevidím totiž nikde to počítadlo na statečné.. A na tykání :)

      Vymazat
    5. Už vidím. jsem se dívala dolů a ono je to nahoře :)

      Vymazat
    6. Barčo, pošli mi prosím na sebe kontakt. P.

      Vymazat
  6. Aj já, aj já:) Dostane ho babička na Vánoce-a o dárek mám postaráno:) Pavla Km

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapsáno;-). Tož snad se bude bábrlince líbit:-). Líbí se mi ten rozstřel zájmu, některé půjdou k dětem, jiné k prarodičům, to je hezký...:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!