Pro švadlenku...

úterý 2. dubna 2013
Další výměna takřka dokončena. JUPÍ! Jdu zabalit a odeslat... Co mi přijde na oplátku, to se nechce překvapit...
Moje nabídka stále platí!
(Docela by se mi šikly barevné plstěné kuličky... A kabelek taky není nikdy dost...)

9 komentářů:

  1. Peti - jak velké, jak barevné a kolik? :o) A do kdy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není žádné do kdy, je to přece pro radost;-). Barevné co nejvíc, od bílé po černou:-). A kolik? Nevím. Kolik kouliček za jeden obrázek?:-)

      Vymazat
    2. Peti - už koulím :o)

      Vymazat
    3. A do čeho se mám pustit jááá?:-)

      Vymazat
    4. :))) Tak jestli si můžu říct, tak kočičí obrázek :) a jestli si můžu vymyslet barvy, tak by se mi líbila bílá, béžová a červená (a třeba i jiná) :) (už asi vím, kde by visel, aby byl krásně vidět:o))
      A bude Ti jich stačit 20 + bonus pro Matyldu? :o)

      Vymazat
    5. Určitě bude:-). A budou mít ďurku na pověšení?:-) Mám v hlavě jednu takovou vizi, tak ji aspoň konečně uskutečním... A jak velký ten obrázek? (Do jakého rámu?)

      Vymazat
    6. Peti, jsou to "kulky" jehlou plstěné, takže stačí vlastnit velkou jehlu-jestli chceš nějakou tenkou šňůrku protáhnout skrz, nebo pedikůrovými nůžtičkami udělat (vystříhat) ďurečku tam pak vlepit konec šňůrky. Já takhle nedávno vlepovala konec hedvábné šňůrky do malinké kouličky a šlo to. Ale tu šňůrku jsem si nejdřív sekunďákem tak jako zpevnila (byl pak tvrdý ten koneček) no a vlepovala jsem to sekunďákem a pak jen přitlačit prstíky kolem - ale víš, co dělá sekunďák, jo? :o)))Tak bacha! A nebo - udělat hrubší jehlou přípravný "tunýlek" a protáhnout drátek - něco jako když ketluješ korálky.
      No a obrázek? ..tak větší než A4 určitě ne a rámeček - jednu z těch barev třeba :) ?

      Vymazat
  2. Tak jsem přešlapovala už u první nabídky, že bych zvedla ruku, ale pak jsem si netroufla... A když nabídka pořád trvá, já už to nevydržím a troufnu si!
    Že bych se přihlásila třeba na kabelku? Nebo cokoli jiného v mém "stylu" (www.fler.cz/pointa) nebo i v nemém stylu - jsem schopna kromě oblečení ušít a vymyslet cokoli! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oj Puntíku, jsem tolik ráda, že sis nakonec troufla!:-) Mám moc ráda všechny Tvé krasonápady. Až sama nevím, co si od Tebe vybrat, jak se mi všecičko líbí... Strašně moc mám ráda košiláčky nebo i plstěné náhrdelníky (knírek už obdivuju dlouho!). Napiš mi prosím do meilu, co by se líbilo Tobě a určitě to nějak vymyslíme:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!