Ovečky tak kruté...

neděle 24. února 2013
Básně od Jana Skácela mám moc ráda. O to víc mě bavilo nechat ruku, aby jednu z nich zachytila na papír v trochu jiné formě, než jsou slova.
První z výměn je v plném proudu. Moc se těším na puntíkované krásnosti a ještě víc jsem zvědavá, jak to bude obrázkům pasovat v novém domově. (Jani, bude foto?)


6 komentářů:

  1. Povedené. A jak jsem koukala, nová majitelka z nich má moc velkou radost. Ať žije barter :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já mám radost, že má radost a že to obrázkům u ní tak pasuje!;-) Výměnný "obchod" je úžasná a velmi podceňovaná záležitost:-).

      Vymazat
  2. Gratuluji...ke krásnému povídání, které se čte samo, k obrázkům /závist/, k promoci /dodatečně/ a hlavně k talentu:) Náhodou jsem na vaše stránky narazila, protože chodím nakukovat k vaší poslední zákaznici,se kterou jste učinily výměnů vašich šikovností:) Pohladilo mě u srdce vaše povídání a obrázky. Sama trochu šiju, pletu, keramikuju, ale na výměnu nebo dokonce prodej to není:)Takže vám přeji, aby vám nápady neubývaly a s dovolením-občas ráda nahlédnu. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně i bez dovolení, budu moc ráda, když občas nahlédnete! A strašně moc děkuji za tak milý a obsažný vzkaz, ráda se k němu budu vracet! P.

      Vymazat
  3. Krásné obrázky!Určitě budu nahlížet častěji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!