Jarní kolekce

čtvrtek 21. února 2013
Vždycky se mi hrozně líbí, když je někde napsáno: "pracuji na nové kolekci"... Jakože někdo vytváří něco uceleného, jednotlivé kusy, které spolu souvisí... Už jen proto, že já většinou skáču od jedné věci k druhé, od jednoho stylu k jinému... Zaprvé: na nějakou kompaktní sérii většinou nemám čas a zadruhé: nemám na ni ani dostatek trpělivosti. To, co vám chci dnes ukázat, se kolekcí nedá nazvat ani náhodou, ale jelikož se to skládá z více než jednoho kousku, budeme se tvářit, že to kolekce je, ano? (Dokonce i modelku jsem měla naptanou na focení, no tak řekněte sami, chi...)

O co mi teda vlastně jde... Jednou za čas si nechám udělat pro radost pár placek a zrcátek, abych měla nějaké ty drobnosti pro kamarádky k podarování. Tentokrát jsem si jedno zrcátko konečně schovala pro sebe a motiv se mi zalíbil natolik, že jsem si ho poručila párkrát vytisknout i jako plakátek. Jeden už je v kuchyni v naší minigalerii. Druhý zatím v rámečku jen tak, bez dalšího "osudu"... (Počítejte se mnou: placka + zrcátko + plakátek! No, tak!)

Další radost, kterou jsem si neodpustila, byla objednávka čerstvé várky washipásek.  Modrá puntíkovaná - to je pro mě už celkem fatální volba. Stačí se podívat do mé skříně, do skleníku, vlastně kamkoliv po bytě... A taky se mi zachtělo mít jedno "klubko" růžové a jedno ptáčkové... (Myslím, že volba motivu jasně dokazuje naprostý deficit jara...)

Poslední dobou mě kombinace temně modré a růžovomeruňkuvé hrozně baví. Když jsem připravovala "ptáčky", neměla jsem tucha, že je to momentálně velmi módní kombinace. Prostě se mi zachtělo takového obrázku, pracovala jsem na něm a bum, druhý den jsem si přečetla, že se tohle jakože zrovna "nosí". Už se mi to párkrát v životě stalo. Něco jsem si vybájila, vytoužila, vymyslela a ono se za týden ukázalo, že je to žhavý trend. Vždycky si říkám, že už jsem asi někde zachytila první signály nové módní vlny a podvědomě jsem je přijala za vlastní nápad. Ale v koutku duše pořád tajně doufám, že to tak není, že mám prostě nějaké kouzelné čidlo a že se ho jednou naučím i ovládat. (A budu strašně bohatá. Ha ha.)






8 komentářů:

  1. Paráda.... A ty washi pásky.... Ty můžu....

    OdpovědětVymazat
  2. No pardon, ale to je paráda. Dokážu si to představit i jako přání ke svatbě. A ty pásky - kde mají takové pěkné vzory? Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ptáčky nechám vytisknout i jako přání...
      Pásky jsem objednala tady: http://www.washipasky.cz/ Velký výběr a velmi brzy jsem je měla doma, spokojenost...

      Vymazat

Děkuji za komentář!