Letní workshop v Rymicích

neděle 14. května 2023

V sobotu 17. června, od 13 do 17 hodin, budeme motat věnce v nádherném prostředí skanzenu v Rymicích u Holešova. Jsem nadšená, jaká fantastická místa se mi letos poštěstilo na květinové tvoření domluvit... Aktuálně obsazeno. Cena za osobu za kurz je 1600 Kč. Všechny rostlinky i pomůcky budou zajištěny, stejně tak pitný režim a drobné pohoštění. V případě zájmu pište prosím co nejdříve přihlášku na oringle@email.cz. V příštím týdnu už budu rozesílat podrobné info a faktury...

Budeme tvořit věnce obilné, bylinkové, svatojánské... Mám domluvený sběr slámy na korpusy a obilíčka na bio farmě v Bílovci, kde jsme tvořili vloni, takže budeme motat beze strachu, že nám olezou celé ruce kvůli chemickému postřiku... Levanduli mám slíbenou z jedné krásné zahrady u nás za městem... A ostatní bylinky nasbírám jako vždy na loukách. Myslím si, že v kulisách starobylé chaloupky to bude vskutku kouzelný zážitek. Moc se těším!

Fotky přikládám ilustrační, které jsem v Rymicích za poslední roky nafotila. Třeba při natáčení s Peťou Burianovou nebo při milém adventním jarmarku...











8 komentářů:

  1. To je krása. My tady u nás, v Uherském Hradišti, máme takové místo - přírodní skanzen Rochuz, , kde se konají různé akce typu - vynášení Moreny, Velikonoční zvyky atd. A taky se tam občas něco vyrábí....mám to tam moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Rochuzu vím, ještě jsem tam nebyla, ale rozhodně je to jednou v plánu...♥ Nedivím se, že se Vám to tam líbí. A děkuju. P.

      Vymazat
  2. Že to bude moc příjemná akce, o tom vůbec nepochybuji. Fotky jedna báseň.
    Měj se Petro, moc hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Peti milá, škoda, že je to daleko, hned bych jela... Přeju, ať směřujete přesně tam, kam chcete a Vaše obrázky dělají radost a hřejí - tak jako ty u nás :-). Opatrujte se... Mávám z jihu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!