Velikonoce 2021

pátek 2. dubna 2021

Dobíjení slunečním svitem a rostlinkami funguje! Včera jsem to napoprvé samozřejmě přehnala, nedalo se odolat. Skoro 9 kiláků! Ploužila jsem se šnečím tempem, ale je to dobrý. Nohy chodí, plíce dýchají... Když jsem byla naposledy venku, sněžilo. A teď už všechno kvete a pučí... Taky jsem na sobě měla po dvou týdnech podprdu a řasenku, hustý... Dnes už to bylo zase o kousek lepší. Mrzí mě, že jsem zapomněla doma kartu do foťáku, byl tak fotogenický den... Hlavní je, že nálada stoupá, juch!

Nejprve jsem si říkala, že ten předprodej tentokrát asi moc nepofrčí, ale nakonec už mi chybí najít jen 9 předplatitelů. Děkuju, mám z toho velikou radost! Velký pátek je prý dnem zázračným, tak třeba se najdou další podporovatelé? Info TU.

Letos nejedeme na žádnou rodinnou chatu, jak jsme zvyklí. Měli jsme být v Jeseníkách, ale už podruhé to padlo. Je to zvláštní, už jsem si na ty naše velikonoční výjezdy zvykla... Snažím se nerezignovat a přípravy aspoň po krůčcích neopomenout. Věneček, kytka, pár kraslic... Užijte si v rámci možností hezké svátky jara!













4 komentáře:

  1. Nádherné! Přeji pohodové Velikonoce.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké, klidně Velikonoce Tobě i Tvým blízkým !
    Hanka
    P.s.
    Krásné jarní fotky, bezva věneček.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!