Jaro bylo... Bude ještě?

úterý 6. dubna 2021

Říkala jsem si, jestli sem ty fotky ze svátečních dnů ještě dávat. Vzhledem k tomu, že jsme se probudili do zasněženého rána, tak si to včerejší jaro připomeneme... Nakonec to byly moc hezké svátky. Konečně se dostavil vděk za to, že to máme za sebou, že jsme to zvládli... A za všechny ty lidi, co máme v životě... Chůze pořád vázne, ale pomalejším tempem to jde a nachodili jsme celkem dost. V hukvaldské oboře bylo téměř prázdno, což je docela neobvyklá věc. Kavárnu Ráj na zemi jsem obdivovala aspoň z venčí. Vše opět dokonale vystajlované. Tento styl je přesně můj šálek... Květinky z balkonu jsem dala dovnitř, tak tu teď máme rozkvetlo, ale mám trochu obavy, že už to nerozchodí... A slibuju, že už se ani slůvkem nezmíním, že nemám moc inspirace do těch vánočních zakázek, které mě teď čekají, když je jaro, a tak... Ani nežbleptnu, fakt...















6 komentářů:

  1. Opět nádherné fotky. V kavárně Ráj na zemi jsem také jednou byla, také je to můj šálek... Přeji hezké dny :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už aby brzy otevřeli, abychom se mohli kochat i zevnitř...:-) Mám to tam na Hukvaldech a v okolí celé moc ráda...♥ Děkuju moc! P.

      Vymazat
  2. Smaltované hrnečky s kytkama - skvělý nápad! Inspiruji se.
    Hezké jaro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď toho smaltu nějak hojně pohrabošila, tak je třeba ho zapojit do procesu...:-) Už se těším, až osadím staré kastroly...:-) Děkuju! P.

      Vymazat
  3. Moc hezké fotky. Neboj macešky to rozchodí, to jsou kvítka statečná. Já jsem je neuklidila , dnes na ně padají droboučké vločky sněhové, ale ony se svými kvítky usmívají!
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás včera fakt mrzlo a sněžilo... Možná jsem nakonec udělala chybu, že jsem je dala do tepla, teď z toho mají šok... No, uvidíme...:-) Děkuju! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!