Momentálně v nabídce...

pondělí 12. října 2020

"Jak dva ptáčkové". Svatební přání. Otvírací, uvnitř bez textu. 14 x 14 cm, včetně obálky. 60 Kč za kus.


 
"Radost, štěstí, lehkost žití..." Narozeninové přání. Otvírací, uvnitř bez textu. 14 x 14 cm, včetně obálky. 60 Kč za kus.



"Skříteček". Přání k narození miminka.. Otvírací, uvnitř bez textu. 14 x 14 cm, včetně obálky. 60 Kč za kus.



"Taky se o Vánocích rádi díváte lidem do oken?" Vánoční pohlednice. Přední strana motiv, zadní linky k nadepsání adresy a prostor pro vzkaz. 14 x 14 cm, bez obálky. 40 Kč za kus.



"V lese". Vánoční pohlednice. Přední strana motiv, zadní linky k nadepsání adresy a prostor pro vzkaz. 14 x 14 cm, bez obálky. 40 Kč za kus.



"Za komínem". Vánoční pohlednice. Přední strana motiv, zadní linky k nadepsání adresy a prostor pro vzkaz. 14 x 14 cm, bez obálky. 40 Kč za kus.



Grafiky Domovy I. a Domovy II. Motiv velikostně odpovídá formátu A4, ale má kolem sebe široký bílý okraj, aby šel umístit do velikosti rámu až SRA3. Cena je 600 Kč za jeden kus. Jsou signovány a číslovány. 




Dostalo se ke mně 14 nekompletních Andělářů, které odevzdám k opravě do tiskárny, a které by tedy nejpozději do dvou týdnů měly být k mání/odeslání. Cena 250 Kč za kus.




Máte-li o cokoliv zájem, napište mi na email název produktu, počet kusů a vaši adresu. Pošlu fakturu, a po proplacení i balíček...

2 komentáře:

  1. Příjemná nabídka. Vánoční přání mne zaujala.......
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Hani. Taky přeju pěkné, pokud možno klidné, dny... P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!