Jahodné lahody

středa 3. června 2020
Já vím, je to taková dětinskost, ale nemůžu si pomoct, moc se mi zvukomalebnost toho slovního spojení líbí a přesmýknutí slov mě poťouchle baví... Jsem prostě dětina, to je tím dnem narození. Dětina v kri(st)/(z)ových létech. 













Dárek pro paní, co je taky narozená na Děn dětí... Jahůdka, čtvrtá do party květinových krasavic na přání. Putovní kamínky. A přáníčka, pět kusů za 500 Kč, k mání. (7,5 x 11,5 cm, včetně obálek, 2x jahody, 2x tulipánky, 1 x vlčí máky) - *prodáno*. Modrá přání taky stále k mání.

6 komentářů:

  1. Milá Peťka, vychutnávam si to čarovné spojenie slov" jahodné lahody" a usmievam sa od ucha k uchu. Aj nad vašimi nádhernými obrázkami, ktoré vychádzajú namaľované vašimi rukami. Spríjemnili ste mi deň, ďakujem !
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti, já mám hezký den zase díky Vašemu vzkazu...;-) P.

      Vymazat
  2. Lahodná Jahodná - protože právě "Jahodná" je název osady, kde babička bydlí. A lahodná byla a je pořád - takový mřížkový koláč, makovec, skořicové šneky, co babička umí, to nikdo jiný nedokáže! A co teprve preclíčky z bramborového těsta! Peti, já jsem tak moc ráda, že ty holky malovaný od Tebe mám, tak moc ráda ♥ Děkuju Ti za ně ještě jednou nejvíc moc ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já děkuju za tak krásnou květinovou "sadu". Byla to obr radost, plout si na pohodové květinkové vlně. A ty dobroty, cos vyjmenovala, mňam, úplně mi tečou sliny:-). Že zdravím do Jahodné! P.

      Vymazat
  3. V neděli babičce vyřídím ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!