Oslaveno

neděle 1. března 2020
Tak, a po té truchlivé sadě už je načase zase začít najíždět na radostnější vlnu...
Tom ode mě dostal čtyřicet balíčků, protože každý si podle mě chce někdy rozbalit pořádnou hromadu dárků. Převážnou většinu tvořily různé druhy piva, ale jedním z dárků byla i výroba narozeninové pozvánky, výzdoba oslavy, a jako zlatý hřeb - poukaz na vystoupení naší milované cimbálovky.
Zazpívali jsme si, zatančili, a co je hlavní, oslavenec byl nadšen.
Pohřeb a oslava kulatin v jednom týdnu je docela záhul. Ale jak jsem říkala při proslovu (člověk netuší, jaký všechny manželský povinnosti ho potkají), děda by byl první, který by nám řekl: "Jděte, oslavte život, a radujte se, že jste všichni spolu."











6 komentářů:

  1. Krásná výzdoba. Oslavencům všechno nejlepší:-)

    OdpovědětVymazat
  2. A tohle se teda povedlo!!! Nadšená jsem byla už na ig, když jsem tuhle zelenou přírodní výzdobu viděla. Žádný bohostyl, kterého je teď víc, než je zdrávo, ale ta vaše poctivá oringlovská rozpoznatelná "značka" ... dokonalé, Peti, fakt dokonalé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, Vy jste fakt zlatá, děkuju:-* Já mám boho ráda, ale máte pravdu, že čeho je moc... Líbí se mi, když je výzdoba akce ušitá na míru oslavenci. Mám radost, že se líbila přímo na místě, a mám radost, že se líbí i na fotkách...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!