Domácí džungle

úterý 24. března 2020
Aby to nebyly jen plané řeči, že je teď čas na věci, na které jindy není... Pouštím se do výroby různých drobností, které jsem měla v plánu vyrobit už opravdu dlouho... Po ilustrovaných kraslicích jsem se rozhodla vystajlovat i naši domácí džungli a vyrobit malované podpěry pro květiny. Tom si vzal do parády praktickou stránku pokojovek, a kytky, které to potřebovaly, trochu zkulturnil... Třeba úžasnou tlustici, kterou já jsem v létě ulila, až jí zhnily kořeny, ehm... A já jsem jí teda vyrobila, jako omluvu, aby to ustála, aspoň ten malovaný "módní doplněk". Inspirovala jsem na blogu u Pondělí, tu. Kdybych měla zahradu, asi bych si takové podpora k rajčatům neodpustila... Mimochodem, čerstvá várka akrylek už je na cestě, samozřejmě v báječné šedomodrobéžové paletě, a já mám vyhlídnutý další objekt (taky docela dlouho), který to "schytá". Pomaluju všecko, vám říkám!

 







6 komentářů:

  1. Fotky jako od profíka, krásné.
    Buďte zdraví.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Jitko! Snažím se a mám radost, že se líbí...:-) P.

      Vymazat
  2. Věřím, že přežiji nynější epidemii ve zdraví a po ukončení karantény si objednám ty úžasné květináče. Nejvíc se mi líbí ten s kolem a kytičkovaný. Krásné i když na procházku dost větrné odpoledne - obdivovatelka/75 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá obdivovatelko! Tak především přeju pevné zdraví a ještě pevnější nervy! Zvládneme to, určitě jo! A pak tu mám tedy malé zklamání... Květinkový květináček je z Ikei, ale už ho v nabídce nemají, a ten s kolem, to je vlastně oťuklý keramický hrneček... Držte se! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!