Pohlednicová plejáda

středa 15. ledna 2020
Přání tvořená kombinací fotografie a kresby mě baví. Těší mě, že mám konečně nějaké využití pro momentky, které tak ráda cvakám. Občas mě mrzí, že jen tak proletí "sítěmi" a je to. Že mají jepičí život... Tak teď jim můžu dát další přidanou hodnotu. Taky mě na tom baví, že mě na fotce zachycený okamžik přivede k nápadům, které by se jinak třeba nevylouply, že mě nasměrují k barevnosti, kterou bych samu o sobě třeba ani nepoužila... Můj přáníčkový sortiment chtěl už dlouho oživit... 

Zatím jsem vytvořila dvě velikonoční pohlednice; kartičku pro paní učitelky; přání pro ženy, kamarádky, sestry, maminky, třeba klidně k MDŽ; gratulaci k narození miminka a svatební blahopřání. V merku mám další události, fotek mám v záloze dost... Vždycky si říkám, proč těch přáníček neudělám víc, však je to "jen"  kartička, žádné veledílo... A pak sedím dva dny u pracovního stolu, a ono nic. Možná bych si měla začít víc vážit vlastních nápadů. Někdy bych se moc ráda podívala na vlastní práci cizíma očima.

Jestli se vám některý z motivů líbí, a už teď víte, že byste ho rádi využili, neváhejte mě kontaktovat na email. Cena je klasická - 40 Kč za pohlednici, 60 Kč za otvírací přání. (Připište mi k objednávce i adresu, pošlu hned po vytisknutí.) Pohlednice budou velikonoční, učitelkovské a pro ženy. Přání bude miminkovské a svatební.







2 komentáře:

  1. Péťo, to je parádní kolekce! Moc se mi líbí, jak kombinuješ své kresby s fotografickým podkladem. Má to "šťávu" :-) Hezké dny A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!