Andělář pro ženy

pátek 8. listopadu 2019
V roce 2017 vznikl první. Rychle a zběsile. Zákaznice mě na poslední chvíli poprosila, zda bych jí nenakreslila 24 vymalovánek s andělíčky pro její dcerky. Protože se mi nápad líbil, a protože mám ráda výzvy, kývla jsem. Dovolila mi obrázky nabídnout dál, a tak jsem vám poprvé mohla nabídnout Andělář. V roce 2018 jsem si na jeho tvorbu vyměřila více času, abych úkoly na jednotlivé dny více vymakala. A tak vznikl Andělář 2018. Kamarádka Blanka nápad rozvinula ještě dále (děkuji, Blani). Navedla mě na myšlenku, jestli bych nechtěla něco podobného udělat i pro ženy a... Tadááá, stalo se. A tak vám představuji Andělář pro ženy. 

Sepsala jsem do něho oblíbené nápady a tipy, které se mi za ty roky podařilo nashromáždit na blogu, a doplnila je o fotografie a kresby. Chtěla jsem, aby byl Andělář pestrý, inspirativní, ale nesvazující. Je jen na vás, zda "úkol" pro daný den splníte či nikoliv, nebo jestli inspiraci z něj načerpanou využijete třeba až za půl roku...

Jak Andělář pro ženy získat? 

* Napište mi na oringle@email.cz, že o Andělář máte zájem.
* Já vám v odpovědi pošlu fakturu k proplacení.
* Jakmile budu mít platbu na účtu, Andělář vám pošlu přes Úschovnu na email. Pozor, znova opakuji, že Andělář posílám pouze elektronicky. Přes Úschovnu proto, že soubory jsou velké, a emailů bych vám musela poslat nejméně sedm. Nezapomeňte si proto soubory stáhnout a uložit do počítače, "v síti" budou viset jen pár dnů... (Nemusíte mít strach, nejedná se o nic složitého. Kdybyste si se stažením souborů nevěděli rady, dejte vědět.)
* Prosím, pokud objednáte, zkontrolujte si, že jste provedli platbu. Nebudu vás upozorňovat, že mi nedorazily peníze. Předchozí roky jsem to dělala, protože jsem Andělář posílala předem, a strašně mě to rozptylovalo od jiné práce.
* Nepošlu-li Andělář do týdne od odeslání platby, napište mi znova. Může se stát, že jsem za a) platbu přehlédla, b) platbu jste poslali jinam (ano, i to se stává),  c) platba z vašeho účtu z jakéhokoliv důvodu neodešla (ano, i to stává). Snažím se mít vše zorganizováno, vedu si seznam, kdo objednal, kdo zaplatil, ale chybka se vloudit může.


Kolik stojí a co za své peníze získáte?

* Andělář stojí 200 Kč.
* Pošlu vám 26 listů A4. Titulní list, úvodní stránku, a 24 "úkolů", na každý den adventu jeden.
* Andělář je barevný, ale natisknout můžete i černobíle, ačkoliv v barvě vynikne lépe. (Jestli natisknete jednostranně nebo oboustranně, na tenký či silnější papír, to už ponechám na vaší fantazii...)
* Výhodou této verze je, že není vázaná ke konkrétnímu roku, můžete ji tedy využít i v příštích letech. 


Nějaká ta pravidla...

* Je mi jedno, kolikrát si Andělář pro ženy natisknete. Můžete jím klidně podarovat všechny kamarádky a ženy v rodině. Nechci ale, abyste ho přeposílali v elektronické podobě. (Aby se zamezilo nekontrolovatelnému šíření... Do Anděláře jsem vložila spoustu času, energie, i nápadů, a snad budete mít pochopení, přála bych si za to svou odměnu.)
* Rovněž pochopitelně nechci, abyste Andělář používali pro jakékoliv komerční účely, přeprodávali ho nebo vydávali za své dílo. Je pravda, že nemám příliš jak zkontrolovat, jak s ním nakládáte, tento "projekt" je založený na důvěře, ale myslím si, že zneužití zrovna Anděláře nikomu štěstí nepřinese.
* Budete-li chtít Andělář využít pro nějaké dobročinné účely nebo budete mít jiný nápad, jak ho bohulibě využít, dejte mi vědět. Vloni Andělář posloužil při charitativním bazárku pro děti, s tím opravdu nemám problém, jen bych o tom ráda věděla...





Přehled stránek...

Titulní strana
Úvodní slova
1. Návod na výrobu adventního věnce
2. Rodinný recept na perníky
3. Nápady na využití upečených perníčků
4. O "ekokvětinách" a barborkách
5. "Čertoviny" aneb co jsme letos zvládly
6. Andělské poděkování za vše, co se povedlo
7. Procházka s Ambrožem a foťákem
8. Ilustrace k výrobě vánočních přání
9. Jak a z čeho uvázat zimní kytici
10. I velké holky píšou Ježíškovi...
11. Handmade dárek aneb leporelo
12. O luckách a o úklidu
13. Svatá Lucie, svíce, naděje, odpuštění
14. Předlohy pro výrobu cedulek na dárky
15. Být dnes něčím andělem
16. Čím potěšit muže aneb jedlé dary
17. Adventní "to do" list
18. Záložky jako doplněk dárků pro knihomily
19. Jak využít fotografie z uplynulého roku
20. Pomazlení s pastelkami aneb poetická zimní koláž
21. Sluneční koloběh roku, o zimním slunovratu
22. Polaz, slunovratový věnec a DJ Slunce
23. Ilustrace - Adventní květinářka
24. Kouzlo Vánoc




Všechny texty jsem sepsala, fotky nafotila a ilustrace vytvořila pro radost svou i vaši. Případné dotazy, připomínky či pochvalná slova (ehm) pište klidně do komentářů, objednávejte prosím ale pouze cestou popsanou výše. 

8 komentářů:

  1. Dobré ráno, jdu psát email. Přála bych si 3ks, pro Kubovu asistentku, pro kamarádku a pro mě, pa Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po ránu mám pomalejší rozjezd:-)

      Vymazat
    2. Magdi, úplně v pohodě! Nejsi první ani poslední...;-) Aspoň to můžu znova vysvětlit i pro ostatní: princip je takový, že já Ti pošlu 26 stránek v elektronické podobě, a kolikrát Ty si je vytiskneš/necháš natisknout, to už záleží na Tobě...;-) P.

      Vymazat
    3. Promiň, že odepisuji až teď, byla jsem nakupovat:-)))))))))))
      Díky za krásné ráno, M.

      Vymazat
  2. Peti, Ty si môj ranný-celodenný-ak treba-ak je potreba, ,,modrý výtvarno-ľudský rituál,,, ktorý už zdomácnel, nielen vecičkami od Teba:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé Peti :) moc ráda! :) Jsem ráda, že Tě můj návrh zaujal, a hlavně jsem nadšená, jak krásně jsi ho zhmotnila = ) jsi prostě moje hvězda :-* Ať se daří Tobě i Anděláři pro ženy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, myslím, že díky Tvému poňouknutí bude mít letos spousta skvělých "Andělek" radost, to je bezva...:-) Díky moc! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!