Trocha cukrkandlu

středa 24. ledna 2018
Mám pocit, že jestli si přečtu ještě jeden komentář k prezidentské volbě, bude prasklá žilka v oku minimální ztráta. Přiznávám, prožívám to tentokrát nějak víc, než se mi samotné zamlouvá. Snad proto, že se mě lhaní, hulvátství, sebestřednost, neschopnost přiznat chybu a omluvit se, i arogance bytostně dotýkají. A naprosto nechápu, že to lidem nevadí, a děsí mě to... Potřebovala jsem si trochu zlepšit náladu. Nějaké to pohlazení po duši. Trochu cukrkandlu na uklidnění... A tak vznikl tento něžný kočičí plakát s názvem "Kdo radí andělům?" Ale zase abych nekecala, nevznikl jen kvůli mým pocuchaným nervům. V březnu mě totiž čeká moc hezká věc. V Praze na Karlíně, v kočičí kavárně, budeme mít s LuciíVV a Míšou em.en. výstavu! Společným tématem je to, co nás všechny tři spojuje, láska k modré a kočkám. Byla jsem teď nějak v poklusu a pořád se k modrým kočkám nemohla dostat, ale dnes to konečně klaplo. Asi že jsem se přestala vzpouzet sama sobě. Minimalista ze mě teda fakt nebude... A ta plátna, co už dlouho čekají ve skříni, budou muset ještě nějakou dobu vydržet. Na velkou malbu není správná konstelace hvězd. Tohle jsem teď prostě "já"... Trochu přeslazená, trochu překombinovaná, hodně puntíkovaná, s nereálně velkýma očima... Stylu a inspiraci neporučíš!

P.S.: Pozvánku určitě zveřejním, musíme to s holkama ještě všechno doladit. Ale už teď doufám, Pražáci a okolní, že se na vernisáži potkáme, což?




12 komentářů:

  1. Milá Petro,

    jsme na to obdobně. První debata byla strašná. Doufám, že vše klapne a konečně budeme mít pana prezidenta. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ne jen debata, ale ty reakce... Uff, dnes jsem se po dlouhé době opravdu rozčílila...:-( To není dobře. Věřme! Nevzdávejme to! P.

      Vymazat
    2. Tak mám 3 dny prošlou občanku, ta chvilka co jsem zoufale hledala pas byla náročná...uf..pas je platný..věřím že to vyjde. A pokud náhodou ne, tak to i tak dáme. Majka

      Vymazat
  2. Milá Peto, Váš plakát ukrutne nutně potřebuji, kde se objednává? Maruška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, zatím nikde, ale když mi napíšete na email, jaký formát (A4 nebo A3) chcete, dám vám pak vědět, až bude vytištěný...;-) P.

      Vymazat
  3. Ahoj,mohla bych tvůj článek opsat...mám to úplně stejně.
    Po včerejší debatě se bojím,že Mordor vyhraje.Ale udělám proto všechno,aby láska a dobro zvítězilo.A tak celá naše rodina (7 kousků)v pátek jdeme.I když jsme v první kole volili jinak,teď je prostě jediná možnost.A tak milá Petro budeme si držet palce.
    Kočičky jsou moc pěkné a ten čumáček...

    Tak ... a musí to dobře dopadnout!
    Dobrou noc
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osazenstvo celé naší domácnosti také hlásí vitamín D, teda až na Matyldu, která volit nemůže, ale zase má za úkol tišit rozbouřené nervy, protože ten čumáček, prostě...:-) Dáme to!;-) P.

      Vymazat
  4. Peťulko, jsem znechucená celým průběhem voleb. Budu doufat v lepší zítřky a užívat si našich kočičích miláčků. Měj vlídné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě že ty kožušky milované máme! To je totální antidepresivum:-). Měj se taky moc krásně:-* P.

      Vymazat
  5. Peti, souhlasím se vším a držím pěsti, ať to dopadne! PS: gratuluji k výstavě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já bych se nikdy sama asi nedokopala, tam mě holky jedny hodné modré kočičí prostě přibraly do party...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!