Pohlazení...

neděle 22. října 2017
Chce to nějaké pohlazení po duši, co říkáte? Mně se poslední dny příliš nedaří, do toho to uplakané počasí, a tak bojuji barvami... A taky kočkami. Protože jestli mi něco dokáže zlepšit náladu, tak když zabořím nos do Matyldina kožíšku a poslouchám její vrnění. Kočičí motivy jsou na mých přáních v převaze, vím, ale prostě si nemůžu pomoct... Kočky k Oringli patří, a moje srdce patří jim... Rozhodla jsem se zrecyklovat loňský motiv s domem, protože se mi text i obrázek stále zamlouvá. A myslím, že nemusí být jen vánoční nebo novoroční... Bude ve formátu DL, jako pohlednice, cena 40 Kč za kus. Druhý, pestrobarevný motiv mi zbyl z jedné přepracované zakázky, a byla by ho škoda nevyužít. Přání bude otvírací, čtvercové, 14 x 14 cm, cena 60 Kč za kus. Brzy pošlu do tiskárny a nabídnu k prodeji... 

Co děláte vy, když se o vás pokouší blbá nálada? Inspirujte mě... Nebo mi třeba napište, co vás poslední dny fakt potěšilo a rozradostnilo. Cokoliv. Nový film, kniha, setkání, dárek, novinka... Miluju pozitivní zprávy! Vím, že se taková ta protivná období prostě musí odkroutit a odžít, ale proč si čekání na lepší zítřky nezpříjemnit, že?


4 komentáře:

  1. Nemůžu si pomoct, Peti, já si "přečtu" Tebe, Tvoje krásné veselé kresby, a hned je mi líp! Fakt! Tak možná zkus i tohle - prolistovat svoje obrázky! Jsem si jistá, že to pomůže :-)
    Jo, a jak jsi psala v jednom z minulých článků o všech možnostech uplatnění... Já úplně vidím Tvoje motivy a barvy na přebalu nějaké super dobré čokolády (nejlépe hořké!) :-)
    Měj jenom pohodové dny....
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, taky mi moje obrázky dělají radost. Když je tvořím, a když někomu udělají radost, případně se pro ně najde smysluplné uplatnění:-). Jinak to moc nefunguje, protože ta energie, kterou jsem do nich vložila, je pro jiné příjemce...;-) Proto koukávám na tvoření jiných...;-) Děkuju moc! P.

      Vymazat
  2. Jé, tohle se mi moc líbí. :-) Kočku v našem starém baráčku prostě musíme mít a někdy je jich i více... ;-)A také se mi líbí recept na štěstí. Nešel by z toho vytvořit obrázek, který bych měla při vstupu do domu, jako se dávalo: Dej Bůh štěstí tomu domu... ? Ráda koupím. Přeji ať se daří! D. :-)(daglar@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, včera jsem vše přinesla z tiskárny, budu dnes fotit, pošlu na email foto kartiček... Klidně si je můžete dát do rámečku jako obrázek:-). Děkuju moc za milá slova! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!