Doba dřevěná

sobota 6. května 2017
Po období svatebním nastala doba dřevěná. Je to už empiricky ověřený, že to tak prostě je. Že se v určitém období schází podobné zakázky. A nebudu kecat, když řeknu, že jsem si k barvám a štětcům odběhla ráda. Je to relax, změnit činnost, dělat zase trochu víc manuálně. A naprostá paráda je, že příští týden už mě čeká zase něco úplně jiného... Každopádně... Kdybyste si přáli tác, krabičku, bednu... Našla jsem nový zdroj dřevěných polotovarů, tak se klidně hlaste! (Dotáhnout z chaty staré čelo postele byl super nápad. Velmi dobře se mi na něm fotí... Bude mi chybět, až konečně vymyslím, co s ním užitečného provedu...)


10 komentářů:

  1. Tácočky sú lovely:-)
    Čelo je moja srdcovka na blogu:
    http://vintage-house.blogspot.sk/
    ho majú, ale bo sú to dvere, ako obklad pri jedálenskom kúte, je to pre mňa úžasné riešenie, možno u vás by to pasovalo za jedálenský stôl, alebo vyššie, zavesiť na stenu, aj ako galériu na obrázky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona jsou ta čela hodně těžká a masivní, obávám se, že k nám je asi nikam nenapasuju... Ale to neznamená, že nevymyslím, co s nimi...:-). Děkuju, Ali! P.

      Vymazat
  2. Už jsem chtěla psát, že jsou pejsci bezkonkurenční... ale pak.
    Pak jsem našla tu želvu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D To byl dar pro paní, která se s rodinou do ČR přesunula z USA, a na místě museli nechat kočku, slepici a želvu... Tož aby se jim nestýskalo:-). Děkuju moc! P.

      Vymazat
  3. Oringličko, čela mám také, co s nimi bych také věděla, jen se do toho pustit. Těším se, co vymyslíš Ty = inspirace moje;-) Měj krásné dny. Ester z Olomouce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Esterko milá, abys nečekala roky:-D Kdo ví, kdy já se k tomu dostanu...;-) P.

      Vymazat
  4. Ahoj.Viděla jsem ze staré postele udělané veliké křeslo.Sehnala jsem postel a nic...pořád jen sním o tom válecím křesle.Jo a červená barva v tvém podání je parádní.
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno má svůj čas, ono to jednou vybublá a bude i křeslo...:-). Děkuju moc! Není to moje barva, ale ani té se nezaleknu...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!