Jak jsem nevyhrála...

sobota 25. března 2017
... a asi to tak mělo být. Soutěžit z čistě zištných důvodů, to zřejmě není moje disciplína. Nechci se nikoho dotknout. Ale přece jen mezi firmami SONNENTOR a NESCAFE zeje propastný rozdíl. Spojit své jméno právě se S., to pro mě byla velká čest. Jejich firemní hodnoty jsou mi nesmírně blízké. Důraz na ekologii, podpora místních pěstitelů, ruční výroba, složení obalových materiálů, design produktů, atd., atd.... Je hodně důvodů, proč mám tuto značku ráda...

Nicméně i do soutěže o návrhy plechovky s kávou jsem se nakonec pustila, i když už od začátku jsem tak nějak cítila, že tohle není úplně moje "liga", moje hodnoty, moje radost... Ovšem hlavní výhra několik desítek tisíc?  To bych byla blázen, kdybych to nezkusila... Navíc mě cvrnknul do nosu nápad, a ten když se dostaví, je škoda ho nevypustit do světa... Výhercům každopádně moc gratuluju! Uspět v takové záplavě návrhů (168), to je hodně velká satisfakce, něco o tom vím...  A věřím, že si s výhrou dokáží náležitě poradit, já bych teda věděla hned, co s takovým balíkem peněz udělat, ha ha... (Mně osobně se hodně líbí návrh, který skončil na druhém místě.)

Jaká byla má soutěžní myšlenka? Město. Spleť ulic, chodníků, cest a lidských osudů. Dost často chaos, hluk a spěch. Ale také útulné záchytné body. Síť kaváren, ve kterých jako by se zastavil čas a příběhy lidí se prolnuty. ve voňavém kouři vycházejícím z hrnku lahodné kávy. Malé barevné chrámy plné vůní, smíchu a pohody. Duše měst.


4 komentáře:

  1. A mě se to moc líbí - návrh i s popiskem. Možná bych i začala pít kávu :) B.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale koberec do detskej izby, by to bol pekný, už len na cestičky dodať autíčka:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!