Modré kočkování

pátek 3. února 2017
V rámci minimalistického hesla: "Zužitkovat vše." mi pod rukama vznikla minikolekce inspirovaná tím, co je pro mě nejtypičtější - modrou a kočkami. Uklízím materiál, a snažím se všemu, co mi projde pod rukama, vtisknout nějaký smysl a užitek. Všechny kousky jsou jedinečné a určitě už je nebudu nabízet znova. Pokud se vám nějaký líbí, neváhejte, a napište mi email... (Info niže.)

Bohužel mi tady ve městě zavřeli obchůdek, kam jsem chodila kupovat dřevěné polotovary. Než najdu nový zdroj, je s krabičkami útrum. Možná jsem na dlouho udělala poslední kapesníkovník, který mi zbyl v zásobě...

A jestli jste si vloni ťukali na čelo, že mám v dubnu hotové jmenovky na vánoční dárky, tak jsem fakt zvědavá, co budete dělat letos...



A co teda v kočičí modré kolekci vzniklo? (Krabička a bedna jsou naše, ty nedám, dobře nám slouží...)

1. Běhoun. 41 x 153 cm. Šedá bavlna. Pomalováno barvami na textil, zažehleno. Doporučuju praní na nízké otáčky i teploty, případně ruční čištění. Žehlit přes utěrku či ručník. Cena 250 Kč.

2. Sada dvanácti kočičích cedulek. 7 x 7 cm, tisk na pevný křídový papír. Jméno lze napsat na bílou zadní stranu, nebo i přímo pod obrázek, a to bílým gelovým perem. Cena 100 Kč.

3. Kapesníkovník. Obdélníková krabice z překližky, pomalovaná akrylovými barvami, přelakovaná průhledným, vodou ředitelným lakem. Kapesníky se vkládají vysouvatelným dnem. Cena 550 Kč.

4. Přáníčko 10 x 15 cm, v ceně rámeček s textem "Vlož přáníčko, máš obrázek! Mňau!" Cena 70 Kč.

5. Přáníčko 13 x 18 cm, v ceně rámeček s textem "Vlož přáníčko, máš obrázek! Mňau!" Upozorňuji na lehce poškozené plexi u rámečku. Cena 100 Kč. 

(Počítejte s poštovným kolem, pokud si tedy zboží nevyzvednete osobně...)



3 komentáře:

  1. Větší přáníčko a kapesníkovník jsou fuč! P.

    OdpovědětVymazat
  2. Báječné, vkusné a nápadité. S chutí jsem si projela i ty starší příspěvky. Přeji báječné dny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě moc těší...;-) Mějte se fajn! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!