Sbírka letošních PF...

úterý 20. prosince 2016
Dokonáno jest. Pro letošek. Dnes jsem odevzdala úplně poslední letošní zakázku... Teď se pokusím udržet ruce pár dní v klidu, jakože tvůrčím klidu, aby ve mě zase nabobtnaly další nápady, a já se mohla s chutí pustit do dalších věcí. Ono to teď přes svátky půjde, zaměstnám se vařením a časem stráveným s rodinou. Ale počítám, že jak bude první volnější den, stejně mi to nedá, a začnu něco vymýšlet. Vždyť já i o dovolených aspoň fotím nebo vážu kytky... Tvorba je droga, silně návyková. Dodává člověku do těla tolik endorfinů, že je těžké bez ní vydržet...

A teď k těm PFkům... První je moje "firemní". Druhé je pro Celé Česko čte dětem. Oba motivy mi natolik barevně lahodí, že docela dost uvažuju o tom, že si je zarámuju... Škoda je jen tak odložit. Třetí PF je pro Pohádky pro společné čtení, nejvíce pro jejich "hlavní vedoucí" Alenku Vorlíčkovou. Fotka vznikla při výletu do Litomyšle, navždy bude do kartičky začarována úžasná atmosféra toho dne. Čtvrté je naše soukromé, aneb tři Řehovic mušketýři... Ať bude ten "úděl" příštího roku jakkoliv těžký, tak hlavně "Radujme se, veselme se!" Páté je jedné moc milé rodinky. Tak trošku už se považuju za jejich dvorní fotografku. Fotila jsem je s bříškem, Eliho jako mimčo, půlročního klučíka, i jeho první narozeniny... A teď tedy i na vánoční kartičku... Šesté je pro kamaráda finančního poradce, jehož osobní přístup k lidem odráží právě i to, že se nebojí investovat do originální kartičky, aby své zákazníky potěšil, a neodbyl je nějakým unifikovaným námětem. No, a to sedmé je pro mé milé exkolegy a jejich nové posily. Nápad s počty není můj, ten je z hlavy paní ředitelky, a rovnice už vůbec ne, tu zase vyplodil kolega matematik, kdo jiný taky... A celý ten výsledek podle mě fakt stojí za to. Takové PF jen tak nějaká škola nemá, což?

Co vy? Posíláte vánoční a novoroční kartičky?







9 komentářů:

  1. Peti, moc děkuju a doufám, že příští rok to bude mnohem víc!

    OdpovědětVymazat
  2. To bylo dnes milé překvapení v naší schránce. Přeji pohodové sváteční dny a držím palce at to letos klapne (však Vy víte co). Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím hned o několika věcech, které by mohly klapnout:-D. Ale až příští rok, letos už jsem vyčerpána...:-). Krásné Vánoce;-). P.

      Vymazat
  3. Myslela jsem příští rok...ale může být i letos. Nápověda klokan. M

    OdpovědětVymazat
  4. joooo! matematicke PFko! bozi! :)
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že jsem úplně blbá, a nespočetla bych ani "ň", ale ten nápad se mi taky velmi zamlouvá...;-) P.

      Vymazat
    2. me matematicke srdce zaplesalo :) ac to mam vystudovane, nepouzivam denne a tohle peefko me donutilo oprasit si zaklady, minimalne vzpomenout si na definici faktorialu :)))))

      Vymazat

Děkuji za komentář!