Námořnické svatební leporelo a další tištěná přání...

středa 29. června 2016
Je mi líto, ale svatební leporelo jinak, než vyrobené na míru, asi nebude... (Není nad to začít optimisticky...) Omlouvám se všem, které jsem navnadila, a včil nic... Při výrobě tohoto námořnického jsem poctivě sledovala materiál a čas, který je na jeho výrobu potřeba, a cena 800 Kč se mi jeví jako adekvátní. Levněji to nezvládnu. 

A protože je mi jasné, že jsem letošní svatební přáníčkovou sezónu poněkud prošvihla, pokusila jsem se aspoň trochu dohnat, co jsem zaspala... (Ptáčci pomalu dochází a je mi jasné, že nemohou uspokojit širší "obecenstvo".) Poslední dva dny jsem se tudíž věnovala právě svatebním gratulacím. Do tiskárny jsem poslala pět nových motivů. Přáníčka budou ve formátu A6, otvírací. Cena 40 Kč.

Snažím se vytvářet co největší barevné a stylové spektrum, aby si vybral každý. Boho styl, nordic styl, folklorní motivy, něco těžce romantického... Barvy střídmé i divoké... Nechávám tisknout jen malé náklady, a podle oblíbenosti udělám dotisk... A nebo taky ne, u mě člověk nikdy neví... Některé motivy upravím i do katalogu oznámení, to je jasný...

A teď mi doporučte nějaké super filmy a knížky. Potřebuju z něčeho dočerpat energii a nápady, poslední dny jsem úplně marná. Beru jen veselé a romantické kusy. Jo, a anglické detektivky, na ty je vždy ta správná doba. Depky a horory nechci...



4 komentáře:

  1. To námořnické leporelo je nejnádhernější!

    OdpovědětVymazat
  2. Cokolada alebo Turista s Deepom, Dobry rocnik, Pod toskanskym slnkom, sama romantika
    Alebo Johny English komedia naskutocna
    Namornicke leporelo je supeeer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda a Dobrý ročník, to jsou moje zamilované kousky...:-). Ty další dva neznám, zní to slibně..;-). (Akorát Johny není úplně moje krevní skupina...:-)). A děkuju:-* P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!