Nabídka PF pro rok 2017

sobota 18. června 2016
Možná vám to přijde šílené, že s takovou nabídkou přicházím nyní, ale jak už jsem jednou psala, pracovala jsem na zakázce pro firmu, která PFka vyrábí, takže mi jich pár zůstalo... Nakonec si vybrali místo čtyř jen dva motivy, tudíž moje narozeninové nadšení lehce pokleslo, ale i tak... Obrovská radost, byť jen poloviční, je pořád velká...

Ostatní motivy chci nabídnou k využití někomu dalšímu... K náhledu jsem je zpracovala ve své oblíbené barevné škále, ale barevnosti se meze nekladou!

- Motiv je možné odkoupit k výhradnímu užití, nikdo jiný ho tedy už používat nebude. Takže pokud vlastníte větší firmu nebo víte o někom, kdo každoročně rozesílá originální PF, ozvěte se. Samozřejmostí jsou libovolné barevné i formátové úpravy, dopsání požadovaného textu, umístění loga... Cena za výhradní užití motivu je 2000 Kč. Součástí ceny není tisk. Počítejte s cenou 5 - 15 Kč za kus, podle formátových požadavků.

- Pokud někdo nebude rychlejší než vy, můžete si objednat a nechat upravit motiv dle vlastních požadavků, ovšem s tím, že ho budu nabízet i dalším zájemcům. Takovéto zakoupení a veškeré úpravy motivu nabízím za 500 Kč. Součástí ceny není tisk. Počítejte s cenou 5 - 15 Kč za kus, podle formátových požadavků.

- Motivy, které nebudou odkoupeny k výhradnímu použití, nechám během podzimu natisknout jako přání a bude možno je pořídit i po jednotlivých kusech. Formát A6 otvírací - 40 Kč. Formát DL otvírací 60 Kč. 

Kdybyste si některý z motivů chtěli prohlédnout podrobněji, napište, ráda vám jeho varianty pošlu na email. 


18 komentářů:

  1. Krásná, hlavně ta přání, jak užívat po lžíci kávu vonící♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tajný recept na domácí štěstí... U nás to funguje, a u vás očividně taky...:-). Děkuju, Mončo! P.

      Vymazat
  2. Petro, krásné. Moc krásné. Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná přání! Recept na štěští se mi líbí nejvíc. Jitka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Jitko! Doufám, že se stejně líbí i kapesníkovník a box...;-). P.

      Vymazat
    2. Ty se mi líbí úplně nejvíc :), budou v naší fungl nové ložnici - praktické i pro potěchu oka.

      Vymazat
    3. Tak to mě strašně moc těší!:-) P.

      Vymazat
  4. Péťo, jelikož věřím na anděly, tak bych si moc ráda objednala asi 20 kusů formátů A6 se strážným andělem. Bylo by to možné nějak dohodnout? Díky moc Inka. Můj email: j.fejfusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Petro, nádhera...tentokrát odolám, ale jen z toho důvodu, že již několik let kupujeme od jedné příspěvkové organizace - charitativní projekt...let balónem je tuto NE (dle počasí)...poté se ozvu ohledně obrazu.
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu...;-). Ony si své místečko najdou;-). Přeji krásný den a těším se na zážitky! (Mapa se dočkala?:-)) P.

      Vymazat
  6. Peti, ty jedeš! :-) Super:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych mít v létě pár dnů volno... Ale věřím, že příští rok už to bude perfektně vychytané a nebudu muset před dovčou tak bláznit...:-). P.

      Vymazat
  7. Krása vesmírná a z minulých chrp jsem byla úplně unešená, nechápu, obdivuju! K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!