Nadčasové povlečení

pondělí 18. dubna 2016
Věřte nebo ne, ale tohle písmenkové povlečení mám už nejmíň 15 let! A pořád je stylové, a pořád mě baví! Prostě černá, bílá a písmena, tím se nedá nic pokazit. Asi jednou hodně zapláču, až se definitivně rozsype. Zatím drží, i když původní černá je spíš, řekněme, no, antracitová?

Náš každodenní stlací rituál. Opravdu každý den válečkuju celou postel. Daň za to, že náš miláček spí s námi. Matynka sedí pod postelí, hlídá zmuchlané samolepicí kuličky, občas je rozšprtá po celém bytě (pomocníček) a čeká, až bude mít ustláno a bude moct jít zase pustit chloupek do peřin. Ta slast, když se zaboří do nadýchané přikrývky! Když se náhodou opozdím, třeba že si musím odskočit nebo vyřídit důležitý telefon, tak za mnou běhá po bytě a nadává mi. Protože přece nepůjde do neustlané postele! Neee, není ani trošku rozmazlená!

Matylda zdraví svůj fanklub! Má teď ten svůj roztomilý fifák malinko hore, když jsem jí povykládala, kolik má fanoušků...

Povlečení Snurk stojí kolem 1700 Kč na jednu postel. Naše 3D povlečení je za cenu dvou samolepicích válečků týdně, jedné kapsičky denně, pravidelně doplňované hromádky granulí v misce, pravidelně odstraňované hromádky ze záchodku, a spooousty mazlení.

Na mega roztomilé kočičí povlečení jsem narazila v Jysku. Jenže mi ho nedovolili rozbalit a já jsem si z toho kousku nebyla úplně jistá materiálem a potiskem... Nemáte někdo? Doporučili byste či nikoliv? Termosce a puntikacím podprdelníkům jsem ovšem neodolala...:-). 


16 komentářů:

  1. Mám to puntikaté povlečení a je boží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím! Zkoušela jsem, bavlněný satén byl moc příjemný... P.

      Vymazat
  2. :D Hahááá, prý 3D povlečení :D
    Jen bych k tomu srovnávání připsala, že to 3D má navíc jako bonus uspávací funkci (předení), nahřívací funkci no a vlastně (aniž bych o to žádala) funkci budíku (teda alespoň to naše 3D :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i naše 3D povlečení ráno velmi intenzivně mňouká, že je třeba doplnit misky...:-). A díky všem těm chlupům nezapomeňme na funkci zateplovací... Ha ha:-). P.

      Vymazat
  3. Puntíky a kočičky - to jsou naše oblíbené motivy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší na světě...;-). A ta písmenka bych tam taky zahrnula...:-). P.

      Vymazat
  4. Matylda je úžasná!Jak krásně leží na tom povlečení, to schoulení do klubíčka je přesné a designově promyšlené!
    Super příspěvek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to má Matylda tak všeobecně promyšlené, jinak by nás neměla tak omotané kolem ocásku...:-D. Je to miláček... Díky, Jani;-). P.

      Vymazat
  5. Peti, Jysk je dosť nekvalitný, ale bodkované vecičky si ulovila pekné.
    Ja si teraz všetko mením mám svetlý ľan, ak budem môcť šiť, chcem ušiť so sivého ľanu z IKEA, a teraz si chcem dokúpiť biele a biele so širším rozostupom sivých pásikov ( my máme na posteli zase psie biele chlpy), k nám do komory, už viem ako vyriešim spanie s mužom a bude tam základná farba sivá, biela a bledunko modrá...
    Ak môžeš, premôž sa :-) a klikni okienko s pink skrinkou, až teraz som tam vložila zábery zvyšoku kuchyne, keď sa robilo veľkonočné upratovanie (aj s tým vysávaním stien a vytieraním všetkých kútov, u nás je to totiž všetko umyvateľné, ešte aj sivá maľovka, predsieň budeme prerábať, aj bieliť)!
    papa
    Týmto som ,,upratovacie okienko,, už asi vyčerpala ( ináč práve triedime u Dorotky a v drevárke, ešte veci z paneláku, koncom týždňa máme kontajner) a bolo mi potešením...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z té kvality mám právě strach... Ještě na bílém povlečení. Aby nebylo po prvním vyprání seprané... Ale je to prostě silnější než já, to koťátko...:-))).
      Všechno omyvatelné závidím, to musí být paráda. Já se děsím dne, až budeme muset malovat, brr...
      P.

      Vymazat
    2. Tak to riskni,veď je to len prádlo, nejde o život!
      Vlastne som ti zabudla veľmi pekné písmenkové prádlo pochváliť! Ja obdivujem trochu menej vydarené v IKEA, asi by som ho mala kúpiť, majú ho tuším v detskej sekcii a za prima cenu.
      Zať je do novinových potlačí paf, ja aj do industriál písmenkových... a prepásli sme to v H&M - ku:-(

      Vymazat
    3. To ta moje šetrnost...:-). A pocit, že když už se kupuje něco nového, tka to musí stát za to..;-). Nechám si to projít hlavou a když po něm nepřestanu toužit, tak si pořídím další čičí aspoň na povlečení...:-).
      Písmenka jsou super! Když na nějaké hezké narazím, dám vědět...;-). P.

      Vymazat
  6. S Jyskem nemám dobrou zkušenost. Barvy moc nedrží, materiál tenký... Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ale to koťátko...:-D. No, zatím pořád nevím, mám opravdu strach, že je to přesně to povlečení, které po prvním vyprání zešedne a obrázek sleze... P.

      Vymazat
  7. Krásný povlečení! Já mám doma čerstvě koťátko - Mišpulína a pejka (oříška) - Fifinku. A právě jsem začala taky shánět nějaké tématické povlečení až jsem si koupila tohle www.vyprodejskladu.eu/povleceni-fototisk-z-mikrovlakna-pes-a-kocka-p37580/ :D Ti moji zlobivci mi vždycky vlezou do postele a pak na to povlečení upřeně zírají (asi neví, co si o tom myslet :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mišpulín a Fifinka:-). Jsem zvědavá, co Maty řekne na koťátko...:-). Díky za vzkaz, Vando;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!