Je třa si občas robiť radost

čtvrtek 14. dubna 2016
Je třa si občas robiť radost. Se říká tady u nás v tom razovitem kraji. A je to pravda veliká. Zase se jednou projevila moje "logika". Když se začnu nejvíc zamotávat do účtování a počítání, tak si objednám hromadu materiálu, a pak jdu do města, a tam ještě navrch utratím "majlant". No, tak já to prostě mám... A kupodivu, ono to jako terapie funguje... Termoska, podprdelníky, knížka a bylinky. Ještě slunko a možná si to všechno i na balkóně vychutnám. Momentálně jsem vyfotila, sbalila puntíkovanou deku a šla se zachumlat se gauč... Jaká je knížka vám zatím nepovím, protože jsem do minuty vytuhla. Tak tedy další pokus... Moc jsem se na novou detektivku od Michala Sýkory těšila, tak ji teď přece nezaspím!


12 komentářů:

  1. Moc hezké radosti!! a také hezké jaro přeji Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jarko, děkuji a taky přeji překrásné jarní dny! P.

      Vymazat
  2. Hahá, to moc dobře znám! :-)
    Můžu se zeptat, kde jsi ulovila ty fajnové puntíkaé věcičky? Hlavně ta deka mi teď asi nedá spát :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak, když vlezeš do obchodu, kam normálně nechodíš, a veškeré tvé ekobiosocio nakupovací zásady zatemní puntíkovaná mánie...:-). Ty mě ale pochopíš, takže Ti můžu prozradit, že deka je z Pepca. No, a zbytek je Jysk. To je pro mě mega objev, protože tam mají poslední dobou fakt krásné věci. P.

      Vymazat
    2. Chápu, chápu ... je to prostě silnější než my, nic nenaděláme :D
      Díky za odtajnění informací :-)

      Vymazat
    3. Tolik puntíkaté radosti si nemůžu nechat jen pro sebe...;-). Příjemný lov:-). P.

      Vymazat
  3. Nádherné a dokonalé!
    Keď ja ti už neodvažujem písať, mám pocit, že keď je to jednostranné, tak je to vnucovanie....
    Mám teraz toľko pekných nových zákutí, aj ,,pintlich,, dávno už bez ,,iritujúcich farieb,,...tvorím to u nás nanovo, so svojim citom pre krásno, vypúšťam svoje poklady (BG) aj keď to stále odráža náš ,,autistický industriál,,...(u nás sú stále traja autíci...zatiaľ)...
    Keď to ,,dopochoduje,, pribudnú kvetináče (bylinky už mám) a obrazy...ďalšie pekné detaily.
    Taký môj budoár!
    Prajem ti taký krásny jarný čas, vonku aj v duši, aký ťa len urobí najšťastnejšiu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, tak to mě moc mrzí, že jsi získala takový dojem... Opravdu moc, sypu si popel na hlavu...:-( Já mám Tvé komentáře a postřehy nesmírně ráda, každý z nich mě nesmírně těší;-). Jdu se k vám na všechno podívat, velmi ráda! P.

      Vymazat
    2. Ty si ma tam fakt šupla!
      :-)veď vieš, že ja ťa Modrobéžovú neopustím :-)
      Čítala by som ťa aj tíško a potme :-)
      Aj keď mám už len jednu pink skrinku,tak ma stále berú tvoje obrázky nakomponované z oranž, pink, červenej :-)))), proste cítim radosť!
      S jedným chlapcom sme v koncovke, Mila chcem oficiálne asistovať, lebo ústavná starostlivosť mu skončila, dostali sme ho do chráneného stupňa a k nám!a ja mám čerpám ,,dovolenku,, teda mám už výpovednú lehotu.
      Druhému chlapcovi ideme ešte stále trpezlivo v ústrety :-), preto naše skrine v obývačke, preto ,,závodná,, kuchyňa, preto menej zátiší, ale to sa zmení, idem už na to :-)
      PS: Čítaj si u mňa, aby si vedela, o kom budeš tvoriť, farby už vieš:-)

      Vymazat
    3. Jasné, že šupla:-). Alenko, kolik že vás to teda nakonec celkem bude?:-) Aby mi stačil papír...:-D. Od teď čtu pravidelně...;-). Krásný víkend, Ali. frčím dočerpat inspiraci nad sklenkou vína...:-). P.

      Vymazat
    4. Peti, ešte sme nedošli ku koncu tej ,,anabázy,, ...

      Vymazat
    5. Ach, musí to být psychicky velmi, velmi náročné. Něco podobného jsem prožívala s přáteli a vím, že to není žádná sranda... Držím palce! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!