Stále přijímám zakázky na Vánoce!

pondělí 2. listopadu 2015
Já vím, že jsem na začátku léta vyhrožovala, že v listopadu už ani ťuk, že už na zakázky nebude čas a tak vůbec... Jenže to jsem ještě netušila, že se mi pracovní situace otočí o stoosmdesát stupňů. V prosinci žádná výzdoba, žádné besídky, žádné projekty, ale nekonečně mnoho času na tvorbu. Lahoda!

Zde dva čerstvé krabičkové kousky. Začíná se mi to tu pěkně kupit, zboží na trhy. Paráda. Nebudu mít prázdný stůl. Nicméně pokud by se mělo prodat i před trhy, vůbec bych se nezlobila.

Mimochodem, už jen měsíc ve škole. Přiznám se, že se mi po dvou týdnech nemoci a prázdnin tak nějak zpátky nechtělo. Doma s pastelkami bylo krásně. Těším se.




6 komentářů:

  1. Niečo modré ti prajem :-)
    Tu :
    http://www.mujdummujsquat.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale přece dárky nepotřebuju dostávat, ale tvořit pro ostatní...;-) P.

      Vymazat
    2. Bol tam odkaz na ,,cibulák,, od Pelcla...len som chcela potešiť tvoje oko, ale nemala som to kam napísať..., uznávam, že to svoj úmysel nesplnilo....

      Vymazat
    3. Aha:-). Promiň, nějak jsem to nevyluštila:-). Ale je to milé, cibulák od Pelcla mám moc ráda;-). P.

      Vymazat
  2. No omrkla som ho a je vydarený, motív a tvar dovedený do elegancie....-)))
    Prajem ti veľa, veľa objednávok !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se strašně líbí. Ta kombinace moderního designu a tradice, to je přesně jak pro mě dělané:-). Ale asi si budu muset koupit větší byt, protože už všechny ty krásné věci není kam dávat a jestli něco nesnáším, tak je to přeplněnost...
      Děkuju;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!