Bez PF to nejde...

neděle 14. prosince 2014
Každý rok si říkám, že udělám motiv, který se jen vytiskne a vloží do obálky. A stejně mi to nikdy nedá a stříhám a lepím a puntíčkuju... A mám u toho obrovskou radost. U každé kartičky si říkám, pro koho bude, vzpomenu si na všechny blízké, že těm se bude líbit žluté a tamtěm červené... Že tihle ho budou střežit jako oko v hlavě a jiní ho ani neocení, ale stejně se jim každý rok dává... 

Mottem letošního PFka je: "Pořád je na co se těšit." Zachycuje koloběh roku a všechny pěkné události, které na nás v roce 15 čekají.

Přeji všem pohodovou adventní neděli! Já jdu dobalovat dárky, některé ještě dovyrábět a vařit a trochu uklízet (a taky malinko pracovat, ale fakt jen malinko...)

P.S.: Říkala jsem si, že když ještě nemáme žádné malé zvědavce, uskladním Ježíškovi dárky do zatím neobydleného pokoje, jaképak schovávání... Jaké bylo mé ranní překvapení, když jsem zjistila, že dárky s rolničkami jsou roztahané po celém pokoji a některé napůl rozbalené... Zapomněla jsem, že máme Matyldu, no jo...



11 komentářů:

  1. ty jsou krasne! musim se smat sama sobe, jak se tu snazim vykroutit si hlavu, abych si tu krasu mohla peclive prohlidnout a precist :)
    ja a muj mily kazdy rok PF fotime, letos na to jeste nedoslo, ale uz mam napad! tesim se, jak to dopadne, snad tak pekne jako tobe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, ty jsou krásné.... jsi moc šikovná ... měj se fajn a ať se vše vyřeší..
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, smekám!!!! Každý, kdo dostane takovou PFku, musí být dojatý, co jsi do toho dala času radosti a CO O DANÉM ČLOVĚKU VÍŠ.
    Dokonalé a procítěné DO PUNTÍKU!
    Hezké dny,
    Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Fiha! Ta jsou uzasna! Mas muj oooooobr obdiv ....
    Krasnoubtreti adventni nedeli ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné :) Ty opravdu potěší každého.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkné a propracované.

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá vánoční giveaway
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2014/12/vanocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju moc všem! Už jsou pěkně naobálkovaná a připravená k rozdání:-). (Letos mi zbylo jedno jediné na památku...). P.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné prácičky... Tohle se nedá ignorovat a po svátcích zahodit. Tohle se schovává a vzpomíná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ale jo, někteří vyhodí už během svátků:-). Každý jsme nějaký;-). (Já mám na takové kartičky spešl krabici...) P.

      Vymazat
  9. Nádherné! Ručně vyráběná mi vždycky udělají největší radost:-) Máš je krásné!!! :)
    No a teda ještě děkuju za kočičí informaci, taky vlastně budu muset dárky někam před číčou zavřít, ta nepotřebuje rolničky, loví i mašle:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mašle jsou vůbec nejlepší, občas se nestačím divit, kde se pak berou ty barevné bobky:-D. A díky moc! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!