Vánoce? Už?

čtvrtek 11. prosince 2014
Předchozí kočičí příspěvek stahuji. Psala jsem ho ve velmi nemilém rozpoložení a sama si ho nechci připomínat. Jako by se rok 2014 rozhodl, že ještě stihne otevřít všechny rány, kolem kterých se zatím zlehýnka našlapovalo. V práci dusno, v rodině dusno... Je to potřeba, pročistit vzduch, bohužel ale nemám pocit, že by jeden či druhý spor, který jsem byla nucena okolnostmi podstoupit, k něčemu rozumnému vedl... No, zkrátka, rozhodla jsem se, že ustupovat nebudu a že kočičky zatím prostě zůstanou tam, kde jsou a kde je jim dobře...

Vánoční atmosféru se mi zatím tak nějak nedaří nasát, i když se snažím, seč mi síly stačí. Vždycky se objeví takový příjemný sváteční záchvěv, který je ale vzápětí udupán návalem povinností nebo nepříjemností. Nicméně, věnec je, dárky jsou, perníčky jsou, novoročenky takřka taky... Stromeček čeká na lodžii, úklid dělám průběžně... Ono to nějak půjde!




10 komentářů:

  1. Jeeee, ty kocici pernicky jsou bozi ;). Darky jsou prosim v papirovych pytlicich? POkud ano, mohu se zeptat, na zdroj? Nejak se mi nedari sehnat rozumne mnozstvi obyc papirovych pytliku za rozumnou cenu. Dekuju. A at je brzy lip ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alinko, kočičí perníčky jsou moje specialita, ty musí být...;-) Papírové pytlíky jsou úplně prachobyčejné papírové sáčky z obyčejného papírnictví, 5 kusů za 4Kč, ale věřím, že někde ve velkoskladu by byly ještě levnější...:-). Úspěšné shánění! (A děkuju za podporu.) P.

      Vymazat
  2. Věneček je krásně elegantní a kočičky jsou nádherné. Tu formičku mám taky, tak díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a já děkuji za milá slova... Hezké těšení:-). P.

      Vymazat
  3. krasne baleni darku, moc se mi libi :) a taky me bavi kaprik mezi kockama!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi hi, to je zástupce vedle ležícího hejna:-). Dárky jednoduše, levně, ale hezky, to musí být:-). Díky moc! P.

      Vymazat
  4. Páni, tak to toho máš o mnoho víc, než já :). Perníčky jsou nádherné a vymazaný příspěvek jsem nečetla, ale jelikož se u nás v rodině i v práci taky nějak asi pročišťuje vzduch a já musela řešit moc nepříjemné věci, chápu a přeji, ať je vše brzy zase jak má.. A zabalení dárků je taky krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len, normálně touhle dobou už je hotovo prakticky všechno:-). To proto, že chystám už od srpna:-). Jenže letos byla důležitější svatební cesta, to dá rozum... A hned po ní přišel takový pracovní masakr, že nebyl čas na nic. (Takže jsem letos sobecky po nocích chystala jen pro sebe a ostatní měli prostě útrum, no...)
      Přeji nám oběma, aby všechny nepěknosti měly svůj smysl a vedly jen k úžasným cílům...
      Krásně svátky! P.

      Vymazat
  5. Páni, to jsou nádherní kočičáci a kočičandy ! Musím okouknout zdobení a taky se do nic pustím :-) Já musím před kočičákem Kubíkem schovávat dárky, které jsou v krabicích. Je totiž ohromně pracovitý a veškeré krabice musí rozcupovat na malinkaté kousíčky a rozházet po celém pokoji (nejlépe i do vedlejšího). Jo a pracuje zásadně v noci! Krásný advent :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, kočičí agenti, v noci, tiše, inkognito:-))). To známe:-D. Krásné svátky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!