Narozeninové...

pondělí 2. června 2014
...ale hlavně svatební... Jistě mi sem tam odpustíte nějaké to svatební reklamní okénko a snad ho někdo i uvítá a ocení, protože já občas při prodírání se vším tím tuctovým a konvenčním docela tápu... Ne že bych nevěděla, co chci. Spíš ne vždy vím, kde to najít...
Helíska ale i tak určitě znáte, že jo? Křehkou maminku, která vytváří neskutečně poetické šperky ze stříbra a kamenů... V mém případě porcelánu... Moc jsem si od ní přála nějaký šperk mít a kdy jindy si ho nechat nadělit než právě k této příležitost... Jsem nadšená a hřeje mě pocit, že někdo vytvořil takovou krásu jen a jen pro mě.
(Víte, já si tu svatební agenturu jednou fakt otevřu. Mě všechno to vymýšlení a chystání kolem tak baví... Jenže mi chybí obchodnické a manažerské schopnosti... Kdo je má a přidá se?)



15 komentářů:

  1. Och, jsou nádherné. Já určitě tato okýnka uvítám :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak na taková okýnka se budu moc těšit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nej, já mám narozeniny dneska :). Hele měla jsem to stejně když jsem plánovala naši svatbu, strašně by mě to taky bavilo. Jenže u nás se to asi moc neocení, většinou si nevěstinky plánují sami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to taky všechno nej! No muselo by se to pojmout jinak a nabídnout něco jiného... Ale taky si myslím, že takovéhle služby u nás bohužel nemají moc šanci... I když, některým to klape... P.

      Vymazat
    2. A já mám narozeniny příští týden, tady se to blíženci jen hemží :)) Taky přeju krásné narozeninky Peti ♥ I tobě Marti! :)) Více svatebních článků moc ráda uvítám ;))
      TWF Kami*

      Vymazat
    3. No jo, kreativní blíženci...;-). Děkuji za přání a svatební články rozhodně budou, náplň letošního léta je jasná:-). P.

      Vymazat
  4. Přeji všechno nejlepší k narozeninám. Především zdraví a pohodovou svatbu. :-) A já bych se klidně do svatební agentury přidala. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii... A až se jednou odhodlám, tak se ozvu;-). P.

      Vymazat
  5. jen je (ty okynka) klidne delej, co nejcasteji! :) a vsechno nejlepsejsi k narozeninam! Market :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá anonymní Market, tak jo:-). Budu, moc ráda;-). P.

      Vymazat
  6. Dlooouho jsem blogy zanedbávala a tak mi to uteklo... Všechno nej, Peťko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni! Měsíc zpoždění, to je v pohodě:-D. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!