Loučení s prázdninami

pátek 23. srpna 2013
Tak už mi mezi prsty protékají poslední kapičky prázdnin. Užila jsem si je. Lenošení s knížkou v houpací síti. Cesty do neznáma. Objevování světů zaniklých - fotka kostela je ze Staré Vody (skvělý dokument). Zavařování, střádání a syslení. Turné po rodině "rozlezlé" po půlce Moravy. Model přijet, pobýt, vyjíst a jet zase dál se osvědčil.  A přesto mám pocit, že jsem nepřečetla tolik knížek, kolik jsem chtěla, že jsem nenavštívila všechny, které jsem plánovala navštívit a že prostě potřebuju ještě mnohem víc sluníčka, pohody a lenošení. No jo, léto je silně návyková droga. Absťák bude příšerný, to je mi jasné už teď.


Stará Voda, Altwasser

2 komentáře:

  1. Peti ty zavařeniny jsou úžasně ocedulkované, moc se mi to líbí! :) A o letním absťáku mi ani nemluv....dneska od rána prší, je tam 17 stupňů, tmavo, pošmourno a já mám navíc neutěšený výhled z okna přímo na šedou střechu a zeď....Třeba se zadaří, vyjde aspoň babí léto a my ještě dobijeme baterky a užijeme slunečních paprsků co to půjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani já v krásný podzim teda pevně doufám! Potřebuju nějaké pěkné záchytné body v tom shonu, co mě čeká... U nás bylo dneska ještě hezky, milosrdné počasí... P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!