Radost i obavy

pátek 28. června 2013
Tak buď čte některý z rodičů mých žáků můj blog (zdravím!) nebo mám úžasně empatické děti (což je asi více pravděpodobné...) Výborné sýry, růžové víno, antistresová koupel... Ze všech květin jsem si uvázala jednu krásnou kytici. Zátiší s obrazem a jeho jakoby odrazem na stole mě nikdy nepřestane bavit. Talisman nad dveře, úžasný! A jde se prázdninovat, aspoň na týden, pak ještě týden letní školy...

Víte, prý se tu má cosi rušit a mazat... Já se tady v těch věcech vůbec nevyznám, jen jsem pochopila, že se mi asi vypne můj úžasně přehledný seznam oblíbených blogů, které si každý den otvírám místo novin... Stejně tak ti, co se koukají ke mně, ztratí spojení... Nechce se mi to teď řešit, až k tomu dojde, tak snad najdu náhradní řešení... Ale věřím, že si ke mě najdete cestu i tak... A jen tiše doufám, že se mi nevymažou fotky nebo i další věci. Nějak jsem si ten svůj deníček oblíbila a nerada bych o něj přišla...

16 komentářů:

  1. Blahopřeji ke skvělým, neotřelým,praktickým dárkům:)Ten obraz s kyticíje opravdu nádherný-to stojí za fotku a ozdoba na dveře-taktéž. Přeju vám zasloužený odpočinek a v září zase těšení se na děťátka.
    Nevím,jak to plánují co se týká mazání něčeho z vašich blogů, jen doufám, že se to nezmění v mých záložkách. Mám váš a ještě jeden v oblíbených a nerada bych o ně přišla. Chodím se k vám "kochat":)
    Hezký večer. Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, mám obavy, že možná dotkne... Ale nechme to koňovi, uvidíme v pondělí;-).
      Dárky jsou opravdu úžasné, pořád se z nich raduji!
      Hezký víkend.
      P.

      Vymazat
  2. Ten seznam blogů se dá přehodit na feedly.com ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesunout sledování blogů lze taky na bloglovin.com. V obou případech jen klikneš na importovat seznam z google reader a hotovo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ojej, škoda že přijedeš až 2., že bys mi s tím pomohla...:-) Nějaké importování - co to jako je a jak se to dělá???:-)

      Vymazat
  4. Krásné dárky, ze kterých je cítit, že tvoji rodiče čtou tvůj blog a navíc máš empatické děti ;-)).
    Já k tobě ráda chodím bez ohledu na Readery nebo Blogloviny, prostě když se mi něco líbí, tak si cestu najdu vždycky.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úžasné Vivi, díky moc a choď dál;-).
      A tak ničeho, kromě seznamu sledovaných blogů a "čtenářů" mého blogu, se to nedotkne?
      P.

      Vymazat
  5. Teda to jsou mi novinky, asi něco uniklo? Co se bude mazat??? No pravda je, že stejně jako Vivi, by mi to zase tak nevadilo, protože svoje oblíbené blogy si jednoduše ťuknu do vyhledávače. Nosím je v hlavě stejně jako ten Tvůj :-) Krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super:-). Moc mě těší, že mě někdo nosí v hlavě:-). Taky přeji krásné léto! P.

      Vymazat
  6. Krásná kytice!!! O změnách ani nic nevím, kde jsi na to narazila, že mají něco mazat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koluje to tu po blozích... Že bude vypnut Google Reader, což je to čtení a sledování blogů. 1.7. Tož uvidíme. Je úžasná! Díky P.

      Vymazat
  7. Krásné!!!
    Jinak o změně na googlu jsem se taky dozvěděla a moje netechnická duše se velmi obává :-D ...i když o nějaký ten přesun na bloglovin jsem se taky pokusila, ale nevím, jak to dopadne! Každopádně Tebe si najdu vždycky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně! Bez syroovčina světa už by mi bylo smutno;-). P.

      Vymazat
  8. Tak dneska je 1.7. a myslím, že se nestalo vůbec nic? ..já jsem totiž šílený technický talent na PC... :o)))) Dle mého všechno běží, jak má, mé oblíbené obrázky jsou na místě a jejich adresy taktéž...
    Péťo - krásné prázdniny a užívej do zásoby!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem podlehla davové psychózce... Hlavně že to funguje:-). Už jsem začala, plnými doušky;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!