Koláž pro lepší náladu

neděle 9. června 2013
Svítí slunce, svítí... Jak "málo" stačí!


1. Bedna se už spokojeně zabydlela na lodžii a trpělivě čeká, až i její okolí dostane nový kabátek. Vedlejší dům si nechal udělat terakota fasádu, tak teď přemýšlím, jak tu barvu zakomponovat do výhledu z okna... Naše zábradlí má podobný odstín, který jsem původně chtěla změnit na hnědou, ale asi ho teda nechám... Taky jsem v novém MB narazila na moc pěknou dlažbu stejného odstínu -  jenže váhám, jestli raději nevytrvat u neutrální šedé varinaty...
2. Co to ta naše drštička (něžné oslovení od Toma) asi říká? Schválně, kdo vymyslí lepší koment...
3. Původně jsem je chtěla uskutečnit, až bude nějaký ten prcek, jakože nad postýlku. Ale jak už to tak se mnou bývá, nemohla jsem to vydržet a momentálně z nich mám možná větší radost, než by mělo to mimino:-).
4. V pátek přišla Barunka a přinesla mi hromadu dárků. Mám dárky od ní ráda, jsou takové jiné, prostě Barunkovské. jako třeba několik metrů vyšívané mašle na kroje, kterou sehnala bůhví kde. (Zuřivě mi koluje hlavou několik nápadů, co s ní provedu.) A taky pastelky. Může být větší slast než nové zastrouhnuté pastelky? 

6 komentářů:

  1. Jehéé, ta kóča mě pobavila:D No a mráčky - já mám podobný problém. Vždycky když něco "jakože pro děti" vidím, ukládám to do složky "inspirace na později" ... ehm, taky mi to nedá a sem tam se do toho pustím dříve:D Mráčky jsou super!!! Viděla jsem už několik podobných variant, ale tuhle barevnou až tady:). A líbí!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já myslela, že je to můj geniální nápad:-D. No, to se mi stává často...:-) Matylda je úžasná, fakt dokáže člověka každý den dostat něčím novým:-). No jo, co dětských knížek už jsem si koupila a hraček...:-)

      Vymazat
  2. Přesně tohle jsem teď potřebovala vidět!!!
    Oj,
    tolik energie!!!
    V neděli večer
    jako když najdu ... :o)
    Děkuju ti velice a moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač... Já jsem ráda, že udělala radost;-).

      Vymazat
  3. Pěkná koláž... :)
    Myslím, že Matylda si stěžuje, že jí hračky věšíš moc vysoko :o))))
    A k pastelkám.. V dětství jsem milovala dostávat nové pastelky.. Ony tak nádherně voněly!... Už dlouho jsem nečichala k nějakým novým... Asi se zítra stavím v obchodě...:o))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matylda má teď hračky všude, kam se podívá - kolik much za víkend spolykala...:-). Je jak chameleon:-). (Ale na obrázku výjimečně neřve na mouchu, ale na kamarádčina psa, který na ní čučí pod linkou):-).
      Stav, je to nejlepší doping;-).

      Vymazat

Děkuji za komentář!