Zastavit, stát!

středa 12. prosince 2012
Tak jsem odpadla... Došlo palivo. A víte co? Dobře mi tak. Můžu si za to sama. Neumím odpočívat. Pořád mám takový blbý pocit, že jsem málo užitečná. Tak posouvám laťku výš a výš a ve finále jsem stejně akorát protivná a ubrblaná. A teď i nemocná. (Sotva lezu a stejně mám špatné svědomí, že nejsem v práci. Nenapravitelný případ.)
 
Po strašně dlouhé době jsem sama doma jindy než za tmy. Tak přemítám, vzpomínám... Už je to rok, co jsme se nastěhovali. Tak strašně rychle to uteklo! Je mi tu moc dobře, v tom našem modrobílém hnízdě...
 
Nejhezčí "doplněk", který nám tu přibyl, je stejně naše Matylda... Ještě že na fotkách není vidět to její stříbrné chmýříčko, které se na naší sedačce obzvláště vyjímá. A poškrábaný bok... Měli jsme totiž půjčené škrabadlo. Byly na něm takové růžovozelené myši. No vůbec se nám sem nehodilo. A protože jsme si vybrali kočičku s estetickým cítěním, tak raději chodila škrábat vedle sedačku... Teprve až jsme jí koupili její vlastní, šedé, tak ho přijala a nechala sedačku být. Ale může se na ní člověk zlobit? Když sám vyžaduje barevný soulad? A navíc, když je tak neskutečně ňuňatá...?
 
 
 

6 komentářů:

  1. Byteček vypadá útulně a Matylda je rozkošná!

    OdpovědětVymazat
  2. No ta Matylda je ale kočká! :) a má skvělé estetické cítění, podobné má i ta naše :D a chmíříčko máme taky všude :)

    OdpovědětVymazat
  3. Matylda je fešanda a charakter:) Máte to doma moc krásné a ani se mi nechce věřit, že jste se nastěhovali teprve před rokem. Připadá mi to dotažené a zabydlené. Paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věcí přibývá a přibývá... Musím brzdit, aby to tu nezačalo vypadat "zabydleně" až moc;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!