A dost!

čtvrtek 13. prosince 2012
 
Když zaměníte dvě zásilky... Když peníze pošlete na špatný účet... Když zabalíte obrázek tak mizerně, že dorazí na místo celý zničený... Je na čase zastavit se, nadechnout se a pořádně si rozmyslet, jestli lze opravdu takto pokračovat. Já říkám, že ne. Víte, jak se cítí puntičkář perfekcionista, když něco zpacká? No strašně...
Na svůj krámek na Fleru jsem vyvěsila virtuální cedulku "Dovolená. Zavřeno." Hodlám teď nějakou dobu kreslit a tvořit jen tak, pro radost... Nerada bych, aby se všechna euforie, kterou prožívám, když usedám k pracovnímu stolu, někam vypařila.
Jednu výjimku ale udělám. Vlastně musím, protože sliby se mají plnit, zvláště, když jsou smluvně uzavřené, že... Zítra a pozítří budu mít stánek na Fashion Crossroads v Ostravě. Chystáte se někdo?

 
 

 

2 komentáře:

  1. Když člověk udělá v práci botu z nedbalosti, když má pocit, že v životě nic nestíhá, že neví, kde mu stojí hlava, něco se musí stát. A stalo. Střevní chřipka neuvěřitelného kalibru, v životě jsem tak nezvracela a tak dlouho. A najednou je po stresu, vše odloženo, přesunuto a nastaven program odpočívání a čerpání sil.

    Tvoření jen tak pro radost je nutnost a radost, kterou si čas od času musí dopřát každá tvůrčí duše, moc si tu tvorbu jen pro samotnou radost z tvoření užij, Peti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, někdy je potřeba si uvědomit, že se bez nás ten svět nesesype, že?:-) Těším se na lednovou výměnu, chi:-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!