Věčné dítě...

sobota 2. června 2012
Narozeninový víkend... pod duhou... s beruškami v uších... a jahodovým dortem. Narodit se na Den dětí je docela fajn, můžete na datum svého narození svést různé nepodložené chování, věčné dítě přece... A proč bych nemohla mít na kabelce spoustu koček a na sukni puntíky? A děti přece sbírají na ulici opuštěná zvířata... A ano, ty tři balíčky gumových medvídků jsou pro mě. Pastelky zabodnuté do drdolu se nosí! Chci tu novou hračku! A lichožrouti existují... A basta!

A kdybyste mi někdo chtěli dát dárek, tak i dnes a vůbec celý červen můžete hlasovat, tady:
http://ikea.marianne.cz/galerie-detail.html?typ=0&id=127 (i několikrát po sobě, dokud vám to nevynadá, že už dost...)
Upřímně, docela jsem ze systému hlasování zklamaná. Soutěž totiž takhle vůbec není o tom, který byt se nejvíc líbí, ale prostě a jednoduše o tom, kdo nažene víc lidí k hlasování, popř. kdo dokáže hlasování oblafnout a vytvořit si jakýsi algoritmus, který tam přičítá jeden hlas za druhým (to prý fakt existuje...) Tím pádem to celé sedá na úroveň různých těch soutěží "dítě roku" a podobně... Což bych od MB úplně nečekala... No nic, ale když už jsem se dala na vojnu, že... Čímž děkuji velmi, velmi moc všem trpělivým "klikačům" za podporu!!!


12 komentářů:

  1. Oringličko, přeji vše nejlepší a co nejdelší pocit "být dítětem"...
    Dortík vypadá víc než chutně! Zrovna jsem vytáhla z trouby "kukís", tak si nechám zajít chutě na ten nádherný dort aspoň tímto :o))
    A k těm jakožesoutěžím...No, raději no comment...Ale jak si vzpomenu - kliknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dort od mámy a je stejně výborný, jak krásně vypadá, mňám! Předám ji pochvalu, bude ráda:-) A díky za podporu;-)

      Vymazat
  2. K soutěži raději taky no coment, ale včera v noci jsem hlasy pro tebe pomohla přehoupnout přes 500 a před chvílí přes 1000. Doporučuju použít různé prohlížeče, víc možostí hlasovat xkrát po sobě. :)klikám kdy můžu a jak mě to zas pustí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úžasné, strašně moc děkuju:-* I za fígl s prohlížečem, to by mě vůbec nenapadlo:-)

      Vymazat
  3. Hlasovala jsem, máte velkou šanci! Ovšem pravdivě musím přiznat, že po prohlídce několika ukázek změněných bytů jsem docela vyděšená, co všechno Češi dokáží s univerzální IKEOU zpatlat. Znám několik bytů, které jsou úplně zařízeny z IKEA a vypadají spíš jako showroom než byt, ale to je zlaté proti ukázkám zde. Když prostě někdo nemá vkus, ani IKEA ho nezachrání. Přeju hodně štěstí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie děkuji moc za hlasy i za podporu, moc mě potěšilo, že máme podle Vás šanci:-)
      Já mám vytipováno několik proměn, z nichž podle mě jedna vyhraje, tak jsem zvědavá, jestli jsem se trefila... A ta bohužel většina "povedených" proměn, no comment...
      Jinak Ikea je super, pro nás, co nemáme peníze a chceme hezky bydlet:-). V showroomu bych taky žít nechtěla, čemuž se snažím vyhnout originálními obrazy, osobitými dekoracemi, snad se mi to daří... (nám je tu moc fajn).

      Vymazat
  4. Milá Oringle, opožděně všechno nejlepší k narozkám! Určitě ti to s beruškama v uších, pastelkama ve vlasech a gumovýma medvídkama čouhajícíma z kapes puntíkované sukně moc slušelo! Předpokládám, že ta duha za tebou byla na objednávku?
    Už jsem pro tebe a moc ráda hlasovala a ještě se budu víc snažit. Jinak jsem se opět zděsila, jak je ten český rybníček zahnilý. Je to prostě ještě větší hrůza než jsem čekala. Myslela jsem, že MB je trochu inteligentní a vybere raději vítěze sám než aby podporoval tohle patlálství. Už jen to, že nejsou lidi schopní vyfotit svou domácnost za pořádného denního světla. Ale dost už rozhořčení. Měj se hezky Čára .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě že byla, dostala jsem ji jako dárek přece:-)
      Děkuju moc za podporu, vždycky nestačím zírat, kolik hlasů mi tam naskákalo:-) Ono to prostě nejde, sedět celý den u kompu a hlasovat, když člověk funguje v práci, že... Marianne vybere svého vítěze, toho hlavního, ale jen jednoho... Ten druhý "hlavní" bude od čtenářů. Čtenářský výběr - proč ne, ale s trošku jiným systémem hlasování... Pěkně zadat jméno a email a vybrat třeba tři favority a šmitec:-) P.

      Vymazat
  5. Parádní duha, parádní dort, parádní skok....tak přeju parádní narozeniny a jdu zahlasovat:)))

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, to je supr mít narozky na Den dětí :-) Tak všechno nej aspoň takhle! Koukám, že sis to pořádně užila! Soutěži jsem taky párkrát klikla, podle ostatních čísel to asi moc nepomohlo...Ale v mém soukromém hlasování jsi jasně na prvním místě ;-) akorát tu poukázku nemám :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki naopak, každý hlas je super, zatím se držíme aspoň v nějaké výherní rovině:-) Klidně klikej dál;-) A díky za výherní nominaci, poukaz netřeba:-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!