V hnízdě a z hnízda...

neděle 5. února 2012
Mít útulné a bezpečné útočiště a moci z něj pořádat výpravy do blízkých, ale i velmi vzdálených míst. To je pro mě ideální stav. Jenže většinou to funguje u normálních smrtelníků tak, že když se rozhodou pro jedno, tak se musí vzdát druhého. My se rozhodli pro hnízdo. A je moc fajn, že to vidíme oba stejně. Dobře si uvědomuju, jaké máme nesmírné štěstí, že se nás týkají zrovna takováto rozhodnutí a ne jiná a každý den za to děkuju. Jenže znáte to, stačí si vzpomenout na šumění moře, sklenku vína při západu slunce, rybí trhy, útroby pyramid, dobyté dvoutisícovky, rozlehlost pouště, korálové útesy... a veškerá pokora je, ehm, v háji... Dálky volají čím dál tím hlasitěji a tak se těším aspoň fotkami (opravdu se nejedná o ukradený plakát z Ikea, ale autentický snímek), servírováním do pokladů z cest a samozřejmě hlavně tím, co mě každý den obklopuje a naplňuje naprostou euforií, naším domovem... Aktuálně třeba nová knihovna (seřazená podle barev, neodolala jsem blogové inspiraci...)



5 komentářů:

  1. Ó jak mé srdéčko zaplesalo, že aspoň někdo je stejně "trhlý" jako já a miluje uspořádání podle barev, velikostí či čehokoli podobného :) A byteček je nádherný Peťulí :) Blaňule

    OdpovědětVymazat
  2. Takové myšlenky mě přepadají často, ale občas jsem ráda, že jsou to jen sny, ty jsou jen o tom hezkém a ne o tom, jak může být člověk z dálek zklamaný, když se něco nevyvede (no, nějak se utěšovat musím!). Čára .)

    OdpovědětVymazat
  3. Blanch;-)
    Čáro, no jooo, když já mám ty zkušenosti zatím všecky taaak pěkný (nebo aspoň časem obroušený...)

    OdpovědětVymazat
  4. Milý článek, zasnila jsem se díky němu a pokukuju teď na můj vintage kufr na skříni polepený samolepkami. Možná, že bych měla odjet někam hodně daleko...a vzít si s sebou jen notebook (to abych mohla sledovat oringle.blogspot.com) :-)
    Anebo si jen trošku poupravím knihovnu, inspirace je holt skvělá věc ;-).
    Zdraví Vivi.

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi, to je pěkný, že byste tahala notebook zrovna kvůli mně:-) A kufr se samolepkama závidím, vždycky jsem takový chtěla:-) Díky moc za návštěvu. Ori

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!