Červeně...

čtvrtek 9. února 2012
Plán na leden byl: renovovat polštáře, namalovat hastrmanský obraz a pořídit si červené boty. Dnes jsem ho koupí červených balerín završila. Vím, že je už 9. únor, ale i tak považuji za úspěch, že to všechno nezůstalo jen jako seznam na papíře.
Plán na únor ještě není... A dneska asi ani není ta správná nálada ho vymýšlet. (Škoda že vrtochy "jsemblbáhnusnáneschopná" nepominou s pubertou). Červené naušnice na fotce tak dlouho nikdo nechtěl, až jsem si je natolik "ochočila", že už jsou definitivně moje.

6 komentářů:

  1. tenhle vrtoch vlastním taky a je příjemné zjistit, že je to jenom vrtoch, i když zastydlý:) doufám, že nikdo nenapíše, že v některých případech je to pravda, to bych o právě nabytou krásnou iluzi hodně rychle přišla:)))

    hezké červené odpoledne

    OdpovědětVymazat
  2. Yasnnno, no, já jsem jinak docela optimistický jedinec se všemi svými nedostatky vcelku smířený, ale někdy to tak na člověka přijde. A teď mám teda taky strach, aby mi někdo nenapsal, že mám takovou náladu zcela oprávněně:-D

    OdpovědětVymazat
  3. zbožňuju červené boty :o) a doporučuji zařadit do plánu - každý den si udělat malou radost :o)

    OdpovědětVymazat
  4. To vidím Maku:-) Dobře, rozkaz, splním:-*

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulí botičky jsou naprosto úžasné, jak modré, tak červené :) A mimochodem ty puntíkaté misky z dalšího příspěvku ti tiše závidím :) Tak nedepku, jsi krásná, chytrá, úžasná a depka přejde postupně s prodlužováním dnům a se sluníčkem :) Blaňule

    OdpovědětVymazat
  6. Blani aktivně bojuju, neboj:-) A na to sluníčko už se těšim jak blecha a na jaro a kytky a šaty a že vyvenčím ty boty, jů:-) Do misek něco dobrého nasypu, až přijedeš;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!