Kolem Hukvald

úterý 21. listopadu 2023

Vůbec se nedivím, že Leoše Janáčka lašská brána Beskyd tolik inspirovala. Já mám Hukvaldy a jejich okolí taky nesmírně ráda. I letos se tato místa pojí s mojí předadventní sváteční náladou. Kromě věnců, které jsem připravovala do kavárny Ráj na zemi, ale o tom později, jsem v sobotu byla na jediném jarmarku tohoto roku, na Jarmarku u Penzionu Roubenka. Navzdory počasí, které bylo fakt protivné, byla pro mě tato akce opět nesmírně milá. Protože jsou pro mě taková setkání naživo s mými zákazníky vzácná, velmi jsem si každou vaši návštěvu užila. Fakt jsem nečekala, že přijdete v tak hojném počtu, navzdory větru, děšti... Děkuju. Vážím si toho.

Co mě dost těší, byl zájem o černobílé fotografie v rámečku, které jsem se letos poprvé rozhodla nabídnout k prodeji. Byla to taková moje malá premiéra. Samotnou mě teď fotografie zajímá čím dál víc, takže jsem šťastná, že i moje snímky zaujaly. Zůstaly mi poslední dva kousky, které najdete níže ve fotkách, a ráda vám je v případě zájmu pošlu... (Rozměr 20 x 28 cm, rámeček nový, plast, sklo klasické, tisk na strukturovaný grafický karton, cena 500 Kč. K mání tisky "Vteřina v lednu", "Senoseč" a "Oimelc".)

Taky tu mám dvě ručně malované šperkovnice. (12,5 x 17,5 x 7 cm, malba akrylem, zalakováno, uvnitř bez přihrádek. Cena 900 Kč za jednu.) Jako vánoční dárek je myslím krásná i grafika "Panenka Marie Prosincová", kterou jistě už dobře znáte, a kterou mám k dispozici v počtu čtyř kusů. (Taky níže na fotkách pro připomenutí. 30 x 30 cm, 500 Kč za tisk.)

A ještě tedy k těm věncům... Věnce vážu místo nájemného, když mám mít workshop v Roubence. Je to pro mě velká radost, že můžou zdobit tak krásné interiéry, a dávám si na nich obzvláště záležet. Musím říct, že tyto modré se mi ani nechtěly dávat z ruky... Ale takhle zase budou těšit mnohem více lidí, že jo... A já si třeba zkusím podobný ještě uvázat... Kdybyste to chtěli zkusit taky, mám poslední volné místo na kurz, který bude ve středu 29. 11., od 16:00, právě v Roubence. Cena za kurz za osobu je 1600 Kč. Kdybyste si přáli podrobnější info, klidně pište na oringle@email.cz





















6 komentářů:

Děkuji za komentář!