Modročernobílé chvíle

úterý 24. října 2023

"Vlk, med a auta" posedmé. Někdy přijde inspirace z nečekaného zdroje... "Na ty, co si to zaslouží, buď jako med, na ostatní klidně vypusť šelmu, která se v tobě skrývá." Snažím se být jemnost i síla v jednom balení. Prostě hledám rovnováhu, protože mezi tím, být hodná a být blbá je někdy fakt tenká hranice. Hlavně když se na vás pověsí někdo, kdo laskavosti rád zneužívá. Motto nakonec neprošlo, asi už to byla na firemní PFko moc filozofie. Ale ilustrace z něho vycházející se líbila, takže cajk... (Ono to dává smysl i tak, protože v medu se rovnováha síly i jemnosti rozhodně snoubí...)

Myslela jsem si, že letos zvládnu nový adventní projekt, ale nakonec se mi nastřádalo vícero zakázek, takže to časově nedám. Tak jsem aspoň oprášila Andělář pro děti z roku 2018 a upravila ho tak, aby pasoval na letošní dny adventu. Ne každý rok to jde, ale letos jo. Takže jestli hledáte nějakou zábavu pro děti na advent, soubor stojí 170 Kč, a můžete si ho vytisknout, kolikrát chcete. Klidně i pro celou školní třídu... Jenom poprosím nepřeposílat elektronicky... Napište mi na email, a já vám v odpovědi zašlu 8 černobilých souborů A4 připravených k tisku, které si pak můžete nastříhat a dotvořit dle libosti. (Jestli jste si tento Andělář už v minulosti zakoupili a máte zájem o aktualizaci, ráda bezplatně zašlu.)

Neteř oslavila osmnáct. Tak aby nedostala jenom obálku, "trochu" jsem to balení peněz na užívání života vytunila... Jako už fakt osmnáct? To mi bylo, když se narodila... Kdy na vás přišla krize středního věku? A kdy odešla...? Tak trochu tuším, že mi skočila za krk...

Zásoby svíček na nadcházející tmavé dny. Těch kraslic si nevšímejte. Na jaře jako když najdu. Jestli je teda najdu... Aktuálně bude cinkat andělské zvonění, jen co spadne první vločka. Což teda nevím, kdy bude, když máme zatím pořád skoro léto...

Včera jsme si trochu prodloužili víkend a dopřáli jsme si exkurzi v TONu v Bystřici pod Hostýnem. Nesmělo se tam fotit, což mě mrzelo, protože by z toho byly neopakovatelné snímky. To ale nemění nic na tom, že to byl fakt úžasný zážitek. Navíc jsme měli s mužem štěstí a byli jsme na prohlídce sami. Jestli budete mít někdy příležitost, určitě zajděte. Info TU.

A když jsem viděla, kolika páry rukou jedna židle projde, a kolik je za její výrobou práce, zase mi o kus víc dává smysl zachraňovat vyhozené skvosty od popelnic. Kdybyste nějaký svůj malovaný kousek chtěli, židle na fotkách jsou k mání. Dvě školní židličky (výška 40 cm) a jedna tonetka (klasická výška 45 cm). Ta na fotce nejblíže u zdi je prodaná... Jedna stojí 1500 Kč. K vyzvednutí ve Frýdku. 













Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!