Generál

středa 18. ledna 2023

Mám celoživotně velmi intenzivní a zraňující osobní zkušenost s jednáním egomaniaků, manipulátorů i lidí hysterických, kteří neumí ovládat své emoce. Jsou to jedinci, kteří jsou absolutně sobečtí. Udělají a slíbí cokoli, aby dosáhli svého. Ani lhaní se neštítí. A porušit, co naslibovali, to je netrápí. Vzbuzují v lidech ty nejhorší emoce, a rozpoutávají konflikty. S takovým člověkem se nedomluvíte. Argumentovat nemá moc cenu. Je to jako vrážet hlavou do zni... AB naplňuje tuto charakteristiku ve všech bodech. O to víc si cením osobností klidných a rozvážných, kteří nezdravé turbulence naopak tiší a nenechají se vyprovokovat k podpásovým úderům. Proto Petr Pavel.

Oceňuji, když se člověk umí omluvit a přiznat chybu. V prvním kole jsem hodně zvažovala, zda generálovi hodím hlas kvůli jeho komunistické minulosti. Poslechla jsem si několik rozhovorů i debat, abych si udělala obrázek, že je to muž soudný i pokorný. Taky jsem v životě ledasco podělala. Ale já nejsem ta chyba, které jsem se dopustila. Já jsem to, jak jsem se z ní poučila a využila ji jako zkušenost pro svůj další život... Oproti tomu Babiš svou minulost popírá, jako ve všem lže, a omluvu jsem od něho neslyšela nikdy za nic.

Život je absurdní. Proto já pacifista věřím, že pokud nás někdo v co největší stabilitě provede turbulentními časy, které nás ne že čekají, ale už jsou dávno tady, tak to bude díky svým diplomatickým zkušenostem armádní důstojník.

Všimli jste si atmosféry ve volebním štábu Petra Pavla? Uvolněné a vřelé. Jak na něho reagují lidé, kteří žijí v jeho okolí? Vnímali jste oproti tomu to hrobové ticho a napětí, které se rozprostíralo kolem AB při tom jeho slavném povolebním projevu?  

A na závěr, kdo miluje kočky, a zvířata vůbec, a má smysl pro humor, což generál Pavel má, nemůže být špatný člověk...

Proto všechno volím Petra Pavla. Těch důvodů je pochopitelně mnohem víc, ale tohle jsou pro mě ty nejniternější. Prosím, pokud nejste rozhodnutí, jděte k druhému kolu prezidentských voleb, a volte stabilitu proti labilitě.

P.S.: S odstupem několika dní mám ještě jeden apel. Ověřujte si informace, z jakých zdrojů pochází a zda se nejedná o lži, a taky nepodléhejte nesmyslům a desinformacím, které se ve vás snaží vzbudit strach a obavy... 





8 komentářů:

  1. Petro, krásně pravdivě jste to napsala, děkuju a volím PP...držme si palce jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Uplně mi píšete z duše. Moc děkuji, také volím PP, a věřím...
    Liba🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta setkání s kandidátem, tolik lidí... A v takové atmosféře... To je nesmírně povzbuzující a nadějeplné...♥ Věřím! P.

      Vymazat
  3. Také volím znovu Petra Pavla. Držím nám všem palce! Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí klapnout, dalších pět let v čele s psychopatem už nedám... P.

      Vymazat
  4. Peti díky za krásný post - a i já nám všem držím palce :-). Zdravím do nás. Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lído, čmuchám změnu ve vzduchu, to bude dobrý...:-) Mávám! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!