Nové pohlednice

pátek 9. září 2022

Konečně jsem se dobrala k tomu, abych zase jednou nechala natisknout nová přání a pohlednice. A tentokrát i visačky na dárky. Dnes tedy co nejvíc přehledně a prakticky...

Přehled motivů:

- Anděla Mátová - přání, pohlednice, visačky
- Neseme stromeček! - přání, pohlednice, visačky
- Děvčátko s nůší - přání, pohlednice
- Polaz - pohlednice
- Šály a šátky - pohlednice
- Kočky v chrpách - přání, pohlednice, visačky
- V sedmém nebi - přání
- "Laj, laj" - visačky
- "Glo, glo" - visačky


Pohlednice je jednoduchá karta. 14,5 x 14,5 cm. Na lícové straně je ilustrace, na rubové je prostor pro vepsání adresy a textu. Cena za pohlednici je 40 Kč. Obálku navíc lze objednat za 5 Kč za kus.

Přání je otvírací. Na přední straně je ilustrace, uvnitř je volný prostor bez textu. 14,5 x 14,5 cm. Obálka je v ceně. Cena za kus je 60 Kč.

Visačka barevná je cedulka určená k napsání jména a zavěšení na dárek. 7,5 x 10,5 cm. Ladí s některým z motivů z přání či pohlednic. Cena za kus je 10 Kč.

Visačka černobílá "Laj, laj" a "Glo, glo" je určená k ozdobení lahve vaječného likéru či jiného domácího nápoje. 7,5 x 10,5 cm. Kartičku můžete dotvořit, dobarvit, případně na zadní stranu vepsat libolný text. Cena za kus je 10 Kč

Vaše objednávka může tedy vypadat například takto:
Prosím o: 5x pohlednice "Anděla Mátová" (+ ke každé obálka), 5x visačka "Neseme stromeček!", 5x přání "Kočky v chrpách", 5x visačka "Glo, glo". 
Potom už stačí jenom připojit jméno a adresu a poslat na oringle@email.cz
(A pokud preferujete Zásilkovnu, tak ještě tel. číslo. Ale v případě menších zásilek o velikosti doporučeného psaní bych upřednostnila cenově spíše poštu. Doporučená zásilka - 65 Kč, Zásilkovna - 80 Kč.)
No, a já pošlu obratem fakturu, a až mi dorazí penízky, tak i balíček na uvedenou adresu...


















8 komentářů:

Děkuji za komentář!