Přivítáno!

úterý 22. března 2022

Jsem netrpělivá, i na druhý květinový výlet jsem dorazila těsně před tím, než krása květů propukne naplno. Raději tak, než jako vloni vůbec... Velmi intenzivně jsem si to uvědomovala, když jsem stála vprostřed sadu. Že jsem vloni touto dobou blouznila s horečkami v posteli, dusila se kašlem a toužila po čerstvém vzduchu a květinkové kráse... Vděk. Myslím, že mandloňky rozkvetou úplně až během tohoto týdne, ale jsem šťastná, že jsem se mohla pomazlit  i s prvními kvítky... Začíná pro mě nejkrásnější období roku...

Kurz v Ekocentru Trkmanka byl moc fajn. Tím, že byl komorní, jsem stíhala být jak k ruce, tak sama tvořit. Užila jsem si procházku meruňkovými velkopavlovickými sady, lovení prvních barev a pupenů v probouzející se přírodě, povídání i motání velkého jarního věnce. Tak vítej, vesno!

(Na fotkách jsou kromě mandloní a mého jarního věnce i produkty Divoké pekárny. Lněné polštáře, plechové hrnky s mou ilustrací lněné víly nebo i výborný kváskový chleba a luštěninový salát...)














6 komentářů:

  1. Opět krásné fotky i věnec.
    Přeji pohodové jarní dny.
    Liba🌷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Libčo, byl to moc krásný víkend. Jsem ráda, že ho mám takto zachycený na fotkách...♥ P.

      Vymazat
  2. Tak to je moc fajn, že se kurz vydařil, že sis to užila. Je radost dívat se na Tvoje fotky. Krásný věnec a ostatní fotky je toho dokladem.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji. Mám fakt štěstí, že můžu strávit tolik času v přírodě a nad tvořením s rostlinami. A jsem ráda, že se ta radost nese na fotkách i dál...♥ P.

      Vymazat
  3. Ta miska mezi větvemi - dobrý nápad :)), přeji další takové nápady A.l

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sem tam mi něco mezi těma ušima zachrastí...:-D Děkuju! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!