Dožínky pro žínky

pátek 16. července 2021

Protože jsme už si s Luckou ledasčím v životě prošly, naučily jsme se, že když něco opravdu chceme, tak musíme vytrvat, i kdyby nevím co... Takže ačkoliv jsme musely zrušit adventní workshop... A ačkoliv jsme musely zrušit i jarní workshop... Protože se opravdu moc chceme s vámi setkávat a protože vás opravdu moc chceme učit pracovat s květinami a hledat krásu v "příkopech"... Rozhodly jsme se, že do třetice to prostě vyjde a vypsaly jsme další termín kurzu, tentokrát na 11. září. Celé léto sbíráme a sušíme všechny dary, které příroda nabízí... Obilíčko, makovice, levanduli, bodláky... Já u moře i nějaká ta krásně omletá dřívka a přímořskou květenu... Naše kurzy jsou především takové "wellness pro duši". Kromě toho, že vám předáme své know how, jak uvázat kytici či věnec, chceme, abyste si odpočinuly a zrelaxovaly se a odjížděly s pocitem, že jste prožily něco opravdu výjimečného.

Budeme mít k dispozici krásný prostor "vinařského sklípku" v Bořeticích, patřícímu k Penzionu pod Kraví Horou, s přilehlou zahradou a pergolou, kde si doufám užijeme přívětivé počasí babího léta. Procházkou prozkoumáme okolí, nasbíráme materiál na vytvoření pugétu, pokocháme se krásou jižní Moravy... Lucka se po celý den svými výbornými zdravými dobrotami bude starat o spokojenost našich bříšek. Nekonečná zásoba kávy i čaje, pochopitelně v bio kvalitě, je samozřejmostí... Kdo by chtěl, ani víno z místního vinařství Újezdský není problém... A jako vrchol dne si uvážeme krásný velký věnec, vonící létem a bylinami, který vám bude klidně až do dalších letních dnů připomínat, jak je příroda štědrá a jaké zázraky umí tvořit. Budeme ho totiž vít ze sušených trvanlivých rostlin. A protože jednou z lektorek budu já, připravím i nějaké ty malované ozdůbky a taky další kreslená překvapení...

Tak jestli jsem vás dostatečně navnadila, račte prosím TUDY  na stránky Divoké pekárny, kde je kurz k zakoupení. Budu se moc těšit na setkání a báječný květinový den s vámi!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!