Uf

pátek 26. března 2021

Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že jsem z nejhoršího venku. Po mírném začátku mě ta potvora zákeřná nakonec nepěkně semlela. Fuj. No nic, dochrchlat, doléčit, a těšit se, až nás příští týden vypustí z rezervace... Než jsem byla přišpendlená do postele jak motýl do vitrínky, podařilo se mi udělat další ilustraci do kalendáře. "Než vstoupíš do pastvin a ulomíš první stéblo, poděkuj za úrodu, kterou jsi sama nezasela." Včera a dnes jsem kreativní buňky rozhýbala u ilustrace další. Dubnové... Snažím se, aby motiv jednak korespondoval s koloběhem roku, ale zároveň měl i přesah. Aby byl velikonoční, ale zároveň nebyl... Aby tato "kraslice" slušela dubnové stránce kalendáře, ale dala se použít i do rámu třeba jako dárek pro čerstvě rozrostlou rodinu. Však ono se to prolíná, svátky jara jsou nejvíce oslavou života. Budiž tato koláž mojí malou velkou oslavou života.



6 komentářů:

  1. Tak to je dobře, že už je onemocnění téměř za Tebou. Jen zbytečně nikam nepospíchej a v klidu nech doběhout uzdravení až do konce.
    Tvoje koláže jsou opět moc krásné!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě mám skoro týden na doléčení, ale pak už mě doma nikdo neudrží, kdybych se měla ploužit jak šnek...:-). Děkuju! P.

      Vymazat
  2. To je nádherná koláž.
    Přeji klidné doléčení. Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky posílám brzké uzdravení!🤍

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!