Třeba zrcadlo...

pátek 5. března 2021

Třeba jako zrcadlo by to mohlo slušet tomuto malovanému rámu. Je docela velký. Celkově má 51 x 65 cm, vnitřní prostor má míry 42 x 56 cm. Dal by se taky klasicky zasklít a použít jako rám na obraz či fotografii, ale to zrcadlo mi do něho tak nejvíc štymuje. Pokud by byl zájemce z daleka, asi bych raději poslala bez výplně. Najít sklenářství, kde zrcadlovou plochu uříznou, není zase takový problém. Pokud by si ho oblíbil někdo z okolí, kdo by zvládl osobní vyzvednutí, ráda zajistím i s výplní. Cena 1400 Kč za rám + náklady na zasklení.

Sníh za okny mi dnes  radost úplně neudělal. I navzdory němu jsem už na parapet posadila jarní letku... 

Co mi radost udělalo, byl úžasný dokument o Miroslavu Zikmundovi. TU. To je prostě krásný člověk... Moc se těším, až se jeho vila ve Zlíně otevře veřejnosti. Určitě si udělám výlet. 

Pátý březen, pátý článek. Vlastně je to takový návrat k blogovým kořenům, kdy jsem publikovala takhle často. Hodně mi to pomáhá. Ráno vstát a vytvořit něco kloudného, co by stálo za nafocení a napsání... Využít mysl kreativně a ne na "co by, kdyby"... Tak díky, že mě provázíte a čtete, to mi pomáhá taky...





4 komentáře:

  1. Ach ty pranostiky - březen za kamna vlezem :-). Ale na druhou stranu nic nám nebrání, abychom si alespoň doma
    jaro výzdobou přiblížili.
    Rám se zrcadlem bude někomu opravdu interiér zdobit.
    Měj se moc hezky, Petro !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to tak, březen je ještě takový nejistý...:-) Mám radost, rám poputuje do staré roubenky, jistě mu to tam bude slušet... P.

      Vymazat
  2. Peti, nádherný rám. A krásné fotky. A krásné psaní. Děkuji ti.
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!